Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Νέα δυναμική διαδήλωση στην Κατερίνη: «Κάτω η χούντα τού Μητσοτάκη, του Τσίπρα και του Ανδρουλάκη»! 64 ΦΩΤΟ)



Παρουσίαση θέματος, φωτογραφικό υλικό: 

  • Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός

Σείστηκε το κέντρο τής Κατερίνης, το βράδυ τής Κυριακής 23/1/2022, από τα συνθήματα υγειονομικών σε αναστολή, εξηντάρηδων, εκπαιδευτικών καθώς και πολιτών που συμμετείχαν σε μια ακόμη δυναμική διαδήλωση εναντίον των υποχρεωτικών EMBOΛIAΣMΩN και υπέρ τής ελευθερίας.

Στη...

 

συγκέντρωση και στη διαδήλωση που ακολούθησε, συμμετείχαν ANEMBOΛIAΣTOI και EMBOΛIAΣMENOI που διαφωνούν με τους Υποχρεωτικούς πειραματικούς EMBOΛIAΣMOYΣ, που διαφωνούν με κυβερνητικά μέτρα τα οποία στερούν ελευθερίες από τους ανθρώπους, κυβερνητικά μέτρα (μέτρα - κωμωδία, όπως τα χαρακτήρισαν) τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τη λογική αλλά και με την αληθινή επιστήμη.

Για το τι είναι επιστήμη,
αποφασίζει η πολιτική!

Για παράδειγμα, όποιος/όποια έχει πιστοποιητικό νόσησης, η κυβέρνηση, αυθαίρετα, επιβάλλει να ισχύει αυτό το πιστοποιητικό για δύο μήνες (!!!), ενώ τα αντισώματα που έχουν οι νοσήσαντες διαρκούν έως και 55 μήνες, σύμφωνα με την ιατρική επιστήμη / μάθημα ανοσολογίας. Η τακτική αυτή γίνεται με σκοπό να υποχρεώνονται, ακόμη κι αυτοί οι πολίτες που έχουν αντισώματα, να EMBOΛIAZONTAI.

Τι σημαίνει αυτό; Την κυβέρνηση (αλλά και σχεδόν όλη την αντιπολίτευση) δεν τους ενδιαφέρει η ανοσία, η προστασία των πολιτών κλπ. Τους ενδιαφέρει μόνο ο EMBOΛIAΣMOΣ! Έτσι, η αληθινή επιστήμη έχει πάει στην άκρη και έχει αντικατασταθεί από την πολιτική. Και η κυβέρνηση, με τις πλάτες σχεδόν όλης της αντιπολίτευσης, αποφασίζει το τι είναι επιστήμη και τι δεν είναι…







Μιχάλης Σιαμάτρας, ο μεγάλος απών από τη διαδήλωση.

Αναχώρησε για την αιωνιότητα.

Από τη διαδήλωση έλειπε μόνο ο Μιχάλης Σιαμάτρας, ο νεαρός που όταν βρίσκονταν στην Κατερίνη και γίνονταν τέτοιου είδους διαμαρτυρίες, όχι μόνο δεν απουσίαζε ποτέ αλλά πάντοτε ήταν στην πρώτη γραμμή τού αγώνα, μαζί με συγγενείς και φίλους του.

Ήταν εκείνος που βαθιά στενοχωρούνταν από τους κυβερνητικούς εκβιασμούς για υποχρεωτικούς EMBOΛIAΣMOYΣ με πειραματικά EMBOΛIA, θλίβονταν από την εμφάνιση παρενεργειών και θανάτων μετά από EMBOΛIAΣMOYΣ, γι’ αυτό και προσεύχονταν αλλά και ζητούσε και τις προσευχές άλλων για να προστατεύει ο Θεός εκείνους που εκβιάζονται για να EMBOΛIAΣTOYN.

Πάντοτε έλεγε ότι είναι ντροπή να εκβιάζονται οι πολίτες να κάνουν αυτά τα πειραματικά EMBOΛIA για να μη χάσουν την εργασία τους, γι’ αυτό και πάντοτε φώναζε: «Εμβoλιασμένoι και ανεμβoλίαστoι, όλοι μαζί, να φύγει αυτή η χούντα τού Μητσοτάκη».

Ο αγαπητός και μαχητικός συνδημότης, Μιχάλης Σιαμάτρας, πρόσφατα, όπως είναι γνωστό, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και αναχώρησε για την αιωνιότητα. Αιωνία αυτού η μνήμη. 









Η διαδήλωση από την πλατεία τής Ελευθερίας μας.

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας, με επικεφαλής τούς Υγειονομικούς σε Αναστολή, ξεκίνησε από το άγαλμα της Ελευθερίας στην ομώνυμη πλατεία τής Κατερίνης, και ολοκληρώθηκε με πορεία - διαδήλωση στο κέντρο τής πόλης και επιστροφή στην πλατεία Ελευθερίας.

Αν και το κρύο ήταν τσουχτερό, η ατμόσφαιρα της διαδήλωσης ζεστάθηκε από τη συμμετοχή των πολιτών στη διαδήλωση αλλά και από τα μαχητικά τους συνθήματα.

Κάποια στιγμή, οι διαδηλωτές πέρασαν και κάτω από την κατοικία τού βουλευτή Σάββα Χιονίδη, ο οποίος στηρίζει, όπως και οι άλλοι συνάδελφοί του τα παράλογα, όπως τα χαρακτηρίζουν οι υγειονομικοί, μέτρα τής κυβέρνησης. Φτάνοντας, λοιπόν, μπροστά στην κατοικία του, φώναξαν συνθήματα και έφυγαν.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της πορείας, κάμποσοι πολίτες ενώθηκαν με το πλήθος των διαδηλωτών και φώναζαν μαζί τους: 


«Κάτω η χούντα τού Μητσοτάκη, του Τσίπρα και του Ανδρουλάκη».

Όπως έλεγαν κάποιοι υγειονομικοί, «ευθύνες για τους υποχρεωτικούς EMBOΛIAΣMOYΣ με αυτά τα πειραματικά EMBOΛIA, δεν φέρει μόνο ο Μητσοτάκης και οι βουλευτές του που ψηφίζουν τέτοιους νόμους (όπως π.χ. στην Πιερία: Μπαραλιάκος, Άννα Μάνη, Χιονίδης), ευθύνες φέρει και όλη σχεδόν η Αντιπολίτευση που βάζει πλάτες στον Μητσοτάκη, δηλαδή, τόσο ο Τσίπρας (στην Πιερία: Μπέττυ Σκούφα), ο Ανδρουλάκης κ.ά., οι οποίοι, ακόμη κι όταν κάνουν πως τάχα διαφωνούν, ουσιαστικά υπάρχει συμπαιγνία, ουσιαστικά συμφωνούν σ’ αυτή τη χούντα η οποία κυριαρχεί στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο».


Άλλα συνθήματα που φώναζαν οι διαδηλωτές ήταν τα εξής:

«Χάνονται ζωές - με τον εγωισμό σας
και τις αναστολές».

«Υγεία - εργασία - ελευθερία
μ’ έναν κορωνοϊό τα πήραν και τα τρία».

«Μέτρα κωμωδία - πρόστιμα φωτιά
κάνετε τον κόσμο - να παραμιλά».

«Ο υποχρεωτικός - EMBOΛIAΣMOΣ
δεν είναι θεραπεία - είναι βιασμός».


«Υποχρεωτικότητα και εκβιασμοί
- έφεραν τη χώρα - στην καταστροφή».


«Όλοι - μαζί - να φύγουν οι ΝΑΖΙ».

Νόπη Σιδηροπούλου: «Η σημερινή συγκέντρωση είναι γέννημα της αγωνίας των πολιτών για το μέλλον, για το που μας πάνε…»

Ψυχή τής χθεσινής διαδήλωσης, και όλων βέβαια των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας, εδώ και έναν χρόνο, είναι η Νόπη Σιδηροπούλου, η υγειονομικός που, όπως λένε συνάδελφοί της, «δεν συνηθίζει να χαϊδεύει αυτιά αλλά μιλά ωμά, σκληρά, πάντοτε όμως με τη γλώσσα τής αλήθειας. Και καλά κάνει». Η Νόπη Σιδηροπούλου «είναι η ατρόμητη υγειονομικός μας που δεν ωραιοποιεί πρόσωπα και καταστάσεις αλλά μιλά με αλήθειες που πονούν, αλήθειες όμως που είναι λυτρωτικές», μας είπε μια συνάδελφός της.

Η Νόπη Σιδηροπούλου, λοιπόν, πριν από τη διαδήλωση, μιλώντας στους συναδέλφους της και εμψυχώνοντάς τους, ανέφερε τα εξής: «‘‘Συννεφιασμένη Κυριακή, μοιάζεις με την καρδιά μου’’… Όλοι πλέον, EMBOΛIAΣMENOI και ANEMBOΛIAΣTOI, ζούμε μια συννεφιά στην ψυχή μας, μια συννεφιά που δεν είναι συνέπεια του covid άλλα των μέτρων καταστολής. Είναι η Ελευθερία που λίγο - λίγο χάνεται, είναι η υποταγή που λίγο - λίγο έρχεται.

Μας μίλησαν (πριν από δύο χρόνια) για έναν αόρατο εχθρό, και εμείς φοβηθήκαμε και παραδώσαμε τα πάντα. Μας στέρησαν το χαμόγελο, την αγκαλιά με τους δικούς μας ανθρώπους, μας απαγόρευσαν να εκκλησιαστούμε, να γιορτάσουμε, να παρελάσουμε, να διασκεδάσουμε.

Μας φόρεσαν και φίμωτρο και μας βομβάρδισαν με μέτρα - παράνοια, μέτρα διχασμού και πρόστιμα - φωτιά, όχι θεραπείες για τον ιό αλλά πρόστιμα. Κι όλα αυτά, για έναν αόρατο εχθρό. Ε, όχι λοιπόν. Ο εχθρός δεν είναι αόρατος, είναι ορατός και έχει όνομα: «Παγκόσμια Διακυβέρνηση - Παγκόσμια Φυλακή»! Και στην χώρα μας, συνεργάτης του εχθρού είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη και σύσσωμη η αντιπολίτευση (Τσίπρας, Ανδρουλάκης κ.ά.).

Από πότε ένα εμβόλιο γίνεται άδεια άσκησης επαγγέλματος;

Από πότε ένα σκεύασμα (πειραματικό EMBOΛIO) γίνεται διαβατήριο;

Από πότε γίνεται κάρτα εισόδου σε καταστήματα και υπηρεσίες;

Από πότε, ενώ είμαι ασφαλισμένος, πρέπει να πληρώνω όλα τα διαγνωστικά τεστ;; Και πολλά άλλα...

Η σημερινή συγκέντρωση δεν γίνεται για εμάς τους υγειονομικούς σε αναστολή. Η σημερινή συγκέντρωση είναι γέννημα της αγωνίας των πολιτών για το μέλλον, για το που μας πάνε…

Είναι η αβεβαιότητα για το μέλλον των παιδιών μας, είναι, με δύο λόγια, συγκέντρωση - απαίτηση για δημοκρατία και ελευθερία, τώρα!


Σας ευχαριστώ». 









Διαδηλωτές: Δεν είμαστε, γενικά,

κατά των EMBOΛIΩN,

αλλά έχουμε σοβαρές επιφυλάξεις

κατά των νέων

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ EMBOΛIΩN.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλοι οι Υγειονομικοί σε Αναστολή, οι εξηντάρηδες, οι εκπαιδευτικοί και οι άλλοι πολίτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας ΔΕΝ αντιτίθενται γενικώς στα EMBOΛIA, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν. Άλλωστε, οι περισσότεροι, όπως λένε ανοιχτά, έχουν κάνει όλα τα εμβόλια, από την παιδική τους ηλικία μέχρι και πριν την έλευση του κορωνοϊού.

Έχουν, όμως, σοβαρές επιφυλάξεις γι’ αυτά τα καινούργια ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ EMBOΛIA αφού, πρωτίστως οι υγειονομικοί, έχουν δει με τα μάτια τους κάποιους συνανθρώπους τους να υποφέρουν σοβαρά από παρενέργειες αλλά και να πεθαίνουν άλλοι συνάνθρωποί τους μετά από τον EMBOΛIAΣMO τους.

Πρόκειται για παρενέργειες (εγκεφαλικά, καρδιακά νοσήματα, θρομβώσεις, παραλύσεις κλπ.) αλλά και θανάτους που, συνήθως, δεν καταγράφονται από το ιατρικό και κυβερνητικό σύστημα και παράλληλα, ως συνήθως, δεν ανακοινώνονται, με σκοπό να μην τρομάξουν οι πολίτες αλλά να οδηγηθούν σε EMBOΛIAΣTIKA κέντρα ή και να εκβιαστούν για να EMBOΛIAΣTOYN.
----------------


* Ο Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός
είναι πτυχιούχος Α.Ε.Σ. Αθηνών,
πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Αθηνών,
δημοσιογράφος στην Κατερίνη.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009657090926
email: galanos.andreas@gmail.com


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ.

64 φωτογραφίες.