Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

ΒΙΝΤΕΟ: "Ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι" μιλούν για τις εμφυτεύσεις μικροτσίπ, στο ανθρώπινο σώμα


Της Ιωάννας Υψηλάντη

Άλλοι γελούσαν απαξιωτικά, στα "σενάρια", για τις εμφυτεύσεις μικροτσίπ, στο... ανθρώπινο σώμα και χαρακτήριζαν "ψεκασμένους", όσους τα είχαν ακούσει και τα φοβούνταν.
Άλλοι χλεύαζαν όσους παρέθεταν πραγματικά ντοκουμέντα, χαρακτηρίζοντας...  

 
τα "θεωρίες συνωμοσίας" και από τα κανάλια, όλοι αυτοί οι γκεμπελίσκοι τηλεγιατροί, δημοσιογράφοι και "ειδικοί" ντήλερς της Φαρμακοβιομηχανίας, ωρύονταν, μόλις κάποιος τα ανέφερε.
Σκοπός τους είναι να μην αντιληφθεί ο κόσμος το σχέδιο ελέγχου κάθε κίνησης, κάθε συναισθήματος, κάθε αντίδρασης του ανθρώπου, μέσω της τεχνολογίας.
Εδώ, λοιπόν, ο δικός μας Έλληνας Αλμπερτ Μπουρλά, Διευθυντής της Φάιζερ, όχι μόνο δεν κρύβει το "γενετικό τσιπάκι", που περιέχεται, σε φάρμακο της Φάιζερ και έχει ΕΓΚΡΙΘΕΙ, από τον FDA, προ πολλού, αλλά το διαφημίζει και ως μέσον "υπακοής "ενός ασθενούς, προς τις Ασφαλιστικές ιδιωτικές εταιρίες.

  

Αυτό το "γενετικό τσιπάκι", όπως το αποκαλεί, κάθεται στο στομάχι του ασθενούς και δίνει σήμα στην Ασφαλιστική ότι το έλαβε και επομένως συνεχίζει την "θεραπεία" του, για να εξακολουθήσει η εταιρία να τον καλύπτει.
Πότε θα ερευνηθούν επιτέλους όλα αυτά τα ανθρωποειδή, για τα εγκλήματα τους, απέναντι στην ανθρωπότητα;;
Με ποιο δικαίωμα αποφασίζουν όλοι αυτοί για το τι χρειαζόμαστε και τι όχι;;
Ποιος συναινεί σε τέτοιους νόμους;
Ποια ηθική τους το επιτρέπει;;
Σταματήστε τους επιτέλους!