Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Ο Γ. Παπαθανασίου… για το επιτελικό κράτος

 
 

Τώρα που πέρασε η ελπίδα αφήνοντας πίσω χιόνια, πάγο, εγκλωβισμένους, αγανακτισμένους, θυμωμένος χωρίς ρεύμα και χωρίς ενημέρωση θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις.

Κέρδισε το 2019 τις εκλογές η ΝΔ με νωπές τις μνήμες από φωτιές στο μάτι και πλημμύρες στην Μάνδρα.


Από τα πρώτα νομοσχέδια που ψήφισε ο Κούλης ήταν...  


 

ο νόμος 4622/2019 περί συγκρότησης επιτελικού κράτους. Με τρεις υπουργούς επικρατείας, ο ένας Πιερακκακης εξαιρείται μια και είναι για την ψηφιακή ηλεκτρονική πολιτική.Οι άλλοι δύο είναι ο Σκερτσος και ο Γεραπετριτης.Ο πρώτος άφαντος ο δεύτερος έχει κάποια προβληματάκια με Φουρθιωτη.

Μετά την κακοκαιρία την περσινή,τον Διομήδη,άλλη μαντάρα, και μετά τις πυρκαγιές του καλοκαιριού στην Εύβοια, Αττική, Πελοπόννησο, άλλο μεγάλο μπάχαλο, ο πρωθυπουργός ο μέγας δημιουργεί το υπερυπουργείο κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας.Υπουργό τοποθετεί έναν πρώην επίτροπο της ευρωπαϊκής ένωσης και προσωπικό του φίλο, παρακάμπτοντας την επετηρίδα στελεχών που ο ίδιος είχε κάνει στο κόμμα του.

Αποτέλεσμα γνωστό σε όλους και μάλιστα και τα φιλοκυβερνητικά κανάλια ντράπηκα και αυτά με τις τριτοκοσμικές καταστάσεις που ζήσαμε. Ο δε έμπειρος πρώην επίτροπος και νυν υπουργός δεν μπόρεσε να αρθρώσει 3 συνεκτικές και κατανοητές προτάσεις την ώρα της κρίσης. Τώρα αυτό αν το λέμε επιτελικό κράτος τι να πω!!!