Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Νέο χαστούκι σε Μηταράκη: Ο Έβρος νίκησε, σταμάτησε ο εργολάβος τις εργασίες στο Φυλάκιο




Νέο χαστούκι στον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη και στις κυβερνητικές παλινωδίες. Μετά την Χίο και την Λέσβο, μια ακόμη νίκη των πολιτών ακυρώνει τα σχέδια μετατροπής των ακριτικών περιοχών σε αποθήκες μεταφερόμενων λαθρομεταναστών.

Ο ξεσηκωμός...  

 
των Εβριτών τις τελευταίες ημέρες για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου, η αποφασιστικότητα του προέδρου της κοινότητας Χρήστου Τυρμπάκη, έφεραν αποτελέσματα καθώς σύμφωνα με ανάρτηση του νομικού Πάρη Παπαδάκη, τα μηχανήματα σταματούν τις εργασίες που έχουν ξεκινήσει από την περασμένη Πέμπτη. Όπως αναφέρει, ο τοπικός υπεργολάβος μετά τις σφοδρές αντιδράσεις των συντοπιτών του αναγκάστηκε να δηλώσει παραίτηση από τις εργασίες.

Έτσι σήμερα δεν υπήρχε καμία κινητικότητα εργασιών έξω από τη δομή του Φυλακίου. Είναι η πρώτη νίκη των Εβριτών, ενώ πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες νομικές για να ακυρωθεί κάθε μελλοντική προσπάθεια επέκτασης και δημιουργίας μιας υπερδομής. Πλέον η τοπική κοινωνία έχει ενεργοποιηθεί και βρίσκεται σε επιφυλακή. Ήδη οι 29 κοινοτάρχες του δήμου Ορεστιάδας έχουν ανακοινώσει πως δεν θα επιτρέψουν καμιά ενέργεια που θα θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του Έβρου.

Δεν υπάρχουν πρόθυμοι Εβρίτες να υλοποιήσουν το έγκλημα Μηταράκη… αυτό είναι το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Πάρης Παπαδάκης




ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ. ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΕΛΟΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΕΡΓΟΛΑΒΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ!!
Η ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΙΤΩΝ! ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣ.

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ..

otavoice.gr