Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Πώς να κάνετε το στυλ σας να φαίνεται ακριβό, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας - Στυλ «σαμπάνιας» σε προϋπολογισμό «μπίρας»


 
Το να έχεις υπέροχη αίσθηση του στυλ και να έχεις απεριόριστο budget δεν πηγαίνουν απαραιτήτως μαζί, τελικά. 
 
Το κλειδί για να έχεις ένα στυλ που φαίνεται ακριβό, όμως, είναι στην πραγματικότητα πολύ απλό: 
 
 
Αυτοπεποίθηση, μερικά προσαρμοσμένα κομμάτια και καλή εφαρμογή. Αν δεν είστε σίγουρες για το ντύσιμό σας, θα είναι και όλοι οι άλλοι γύρω σας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Γι’ αυτό αν θέλετε το στυλ σας να φαίνεται ακριβό, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.
 
 
 
Προσαρμόστε τα πάντα στο σωματότυπό σας 

 Κάθε καλοντυμένο άτομο θα σας πει ότι η προσαρμογή των βασικών ενδυμάτων σας μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά στην γκαρνταρόμπα σας. Μια εξαιρετική μοδίστρα θα είναι έμπειρη αρκετά ώστε να προσαρμόσει το τζιν ή το μπλουζάκι σας ακριβώς στο σωματότυπό σας για να βεβαιωθείτε έτσι ότι όλα θα ταιριάζουν σωστά.

Φοράτε τα ρούχα σας σιδερωμένα πάντα

 Για να αποφύγετε να μοιάζετε σαν να σηκωθήκατε μόλις από το κρεβάτι, το byrdie.com συνιστά να σιδερώνετε πάντα τα ρούχα που είναι να φορέσετε πριν φύγετε από το σπίτι σας. Ανεξάρτητα από την τιμή, τα ρούχα σε κακή κατάσταση που είναι εμφανώς τραβηγμένα από ένα συρτάρι ή από τη στοίβα από την «καρέκλα με ρούχα» (όλες έχουμε μία) χωρίς να σιδερώνονται, δεν φαίνονται ποτέ καλά. Και ναι είναι κατανοητό το γεγονός ότι μπορεί να μην έχετε χρόνο, αλλά αφιερώνοντας επιπλέον 5 έως 10 λεπτά για να σιδερώσετε τα ρούχα σας μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά για μια κομψή εμφάνιση.
 
 

 
Πείτε ναι στη μονοχρωμία

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να προσθέσετε επιπλέον ένταση σε ένα ντύσιμο είναι να επιλέξετε μονόχρωμα κομμάτια. Μπορείτε να επιλέξτε πανομοιότυπα τοπ και φούστες, αλλά να διαφοροποιήσετε τις υφές ώστε να δώσετε περισσότερη διάσταση. Τα μονόχρωμα outfit όχι μόνο σας ψηλώνουν, αλλά φαίνονται αβίαστα, συνδυασμένα και πολύ ακριβά. 
 

 
Προσθέστε ένα μπλέιζερ

Τα μπλέιζερ, σύμφωνα με το byrdie.com, είναι ο σίγουρος τρόπος για να αναδείξετε ακόμα και τα πιο απλά ρούχα. Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα μπλέιζερ σε μια απλή εμφάνιση με hoodie και τζιν, ολοκληρώνοντας με ένα καπέλο του μπέιζμπολ και ψηλά παπούτσια. Αυτό θα κάνει αμέσως την εμφάνισή σας πιο πολυτελή για όλες αυτές τις δουλειές του Σαββατοκύριακου. Για ένα ραντεβού, φορέστε ένα oversized μπλέιζερ πάνω από ένα μεταξωτό μαύρο φόρεμα και ένα «εύκολο» μποτάκι.

 

 
Δώστε προσοχή στα αξεσουάρ 
 
Εάν έχετε κολλήσει στο πώς να κάνετε τα ρούχα σας να φαίνονται ακριβά, γιατί να μην ξεκινήσετε με τα αξεσουάρ σας; «Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με μία καλή τσάντα», εξηγεί το byrdie.com. Είτε αγοράσετε μία καινούργια, είτε την βρείτε σε ένα κατάστημα μεταχειρισμένων, μια τσάντα μπορεί πάντα να αναδείξει την εμφάνιση. Εκτός από μια τσάντα, μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε ένα κομψό καπέλο, γυαλιά ηλίου, statement κοσμήματα ή κάλτσες για μια πλούσια αναβάθμιση σε οποιοδήποτε ντύσιμο.

Επενδύστε σε statement κομμάτια

Ναι, τα statement κομμάτια είναι επένδυση. Κοστίζουν πολύ περισσότερο από τα βασικά, αλλά το όφελος που αποκομίζετε από αυτά μπορεί να σας κρατήσει μια ζωή. Μακροπρόθεσμα, σας εξοικονομεί χρήματα και είναι η βιώσιμη επιλογή όταν πρόκειται για την αποφυγή πολλών πεταμένων, τελικά, πραγμάτων.