Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Έχουν κλειδώσει όλον τον κόσμο μέσα, η αγορά καταρρέει…


Ελένη Παπαδοπούλου

Προχτές πανηγύρια γιατί χαλαρώνουν λέει τα μέτρα. Επιτρέπεται η μουσική και απελευθερώνεται το ωράριο. Τι λες βρε παιδί μου! Δεν την αντέχω τόση ελευθερία. Βγαίνει και το Μαγιορκίνη να μας πει ότι έρχεται και άλλη χαλάρωση, αλλά το πιστοποιητικό κυκλοφορίας παραμένει. Όχι, μην το κάνετε αυτό. Δεν είμαστε έτοιμοι για τόση ελευθερία ακόμη.
Το δούλεμα πάει σύννεφο. Όλοι έχουμε πλέον αντιληφθεί ότι... 

 
τόσοι νεκροί δεν είναι από κορονοϊό, ούτε τόσοι διασωληνωμένοι. Υπάρχουν πλέον και επίσημες έρευνες.

Μία χουντάρα έχει θέσει ανθρώπους σε κατ’οίκον περιορισμό και τους έχει στερήσει δραστηριότητες απαραίτητες για την πνευματική, την ψυχική και την σωματική τους υγεία. Για να εργαστούν δε οι άνθρωποι που έχουν τις επιφυλάξεις τους για το εμβόλιο, που πλέον έχει αποδειχθεί αναποτελεσματικό και όσον αφορά την προστασία από την νέα μετάλλαξη, πρέπει να πληρώνουν στους ιδιώτες κεφαλικό φόρο. Μιλάμε για διαστροφή.

Το εμβόλιο είναι πλέον άχρηστο για την μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού. Υπάρχουν στοιχεία ποιες είναι οι επικίνδυνες ομάδες, ενώ αποδεδειγμένα δεν πιάνει την νέα μετάλλαξη που επικρατεί.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ο εκβιασμός, η φυλάκιση, ο κεφαλικός φόρος συνεχίζονται, ώστε να πάει ο κόσμος να κάνει εμβόλιο όχι για να προστατευθεί, γιατί οι ίδιοι λένε ότι δεν προστατεύει και η πραγματικότητα το επιβεβαιώνει, αλλά για να κυκλοφορήσει στοιχειωδώς. Και όλα αυτά ενώ επικρατεί η μετάλλαξη που αποδεδειγμένα επίσης είναι εξαιρετικά ελαφριά και ενώ έχει κολλήσει όλος ο κόσμος δημιουργώντας έτσι τείχος ανοσίας. Όλοι μιλάνε για ενδημική φάση, άλλες χώρες δεν ασχολούνται καν και τα πάνε και πολύ καλά και εδώ η χουντάρα συνεχίζει να μας καταπιέζει και να χαλά την υγεία μας.
Με το διεστραμμένο σύνθημα “παίρνουμε την ζωή μας πίσω”. Πώς; Με πιστοποητικό κυκλοφορίας. Σου καταργώ την ζωή, γιατί έτσι γουστάρω κι αν την θέλεις, τράβα κάνε εμβόλιο. Πόσο άρρωστοι πραγματικά;

Έχουν κλειδώσει όλον τον κόσμο μέσα. Η αγορά καταρρέει, έχουν διαλυθεί τα πάντα, κεφαλικοί φόροι, περικοπές μισθών, για να βγάζει λεφτά η αγορά του κορονοϊού (μάσκες, εμβόλια κτλ). Και πουλάνε ως χαλάρωση μέτρων την ηλιθιότητα τους να καταργήσουν την μουσική.

Ξεφτίλες της επιστήμης. Και της πολιτικής.
Αίσχος πια! Εύχομαι να έχουν την τύχη του Τρυντώ που κρύβεται από χτες μετά από τις μεγάλες διαδηλώσεις στον Καναδά.

Άδειες κυκλοφορίας και πινακίδες έχουν τα τροχοφόρα. Σκανάρονται δε τα προϊόντα στα μαγαζιά και τα τετράποδα με ιδιοκτήτη. Εξ όσων γνωρίζω μέχρι τώρα οι άνθρωποι δεν υπόκεινται ούτε στην μία ούτε στην άλλη κατηγορία.

Το ότι η ελληνική κοινωνία κατάπιε τον υποβιβασμό της σε αντικείμενο και τετράποδο, καλό θα ήταν να αρχίζει να την προβληματίζει. Μήπως και δούμε άσπρη μέρα.