Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Τίναξαν στον αέρα το ΕΣΥ (εδώ και 20 χρόνια…) αλλά τους φταίνε οι ανεμβολίαστοι…


Ελένη Παπαδοπούλου

Οι καραγκιόζηδες της πανδημίας συνεχίζουν το φάλτσο βιολί τους. Τι ακριβώς πρέπει να γίνει για να τελειώνει η διαστροφή επιτέλους; Δεν έχουν χαλαρώσει κανένα μέτρο πέραν της μουσικής και του ωραρίου και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ένα σωρό κόσμος έχει βρεθεί με απαγορευτικό για κανονική ζωή, γιατί έληξε το κωλόχαρτο. Ο υπόλοιπος κόσμος σκανάρεται σαν γίδα στο μαντρί για να έχει ζωή. Ένα...  

 
μεγάλο κομμάτι του κόσμου πληρώνει κεφαλικό φόρο, ενώ ξεπαραδιάζεται με αυτήν την φοβερή οικονομική πολιτική των άχρηστων επιτελικών. Οι θάνατοι καλά κρατούν, γιατί απλά έχουν τινάξει στον αέρα το ΕΣΥ, αλλά φταίνε οι ανεμβολίαστοι που δεν έκαναν το άχρηστο εμβόλιο. Οι άθλιοι συνεχίζουν να μας δουλεύουν.

“Σε κάθε περίπτωση μία είναι η καθαρή γραμμή και αυτή αφορά τα προνόμια των εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων συμπολιτών μας», (Οικονόμου).

«η πορεία της επιδημίας θα είναι τέτοια ώστε να μπορέσουμε σιγά-σιγά να άρουμε τους περιορισμούς, τουλάχιστον όσον αφορά τους πλήρως εμβολιασμένους…τόνισε ότι δεν θα πετάξουμε τις μάσκες.” (Βατοπουλος).

“Πιστεύω πως η πανδημία θα έχει τελειώσει μέχρι τις 15 Αυγούστου. Αυτό θα γίνει εάν όλοι εμβολιαστούν, όχι μόνο στην Ελλάδα ή στην Κύπρο, αλλά σε όλο τον κόσμο, και να φοράμε μάσκες και να κάνουμε τεστ» (Γαλιατσάτος).

Μην παίρνεις όρκο Γαλιατσάτο ότι θα έχετε πλάτες μέχρι τις 15 Αυγούστου. Σιγά μην περιμένουμε τον 15αύγουστο μπαγλαμάδες για να ζήσουμε. Τρώτε τα χρόνια από την ζωή μας, λες και σας τα χρωστούσαμε.

Έχει ο καιρός γυρίσματα και θα δείτε τι έχει να γίνει.