Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ - ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Τίτλοι τέλους για το χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξήχθη στην πόλη της Θεσσαλονίκης με πολλές και σημαντικές επιτυχίες για την ομάδα της πόλης μας.

Ο... 
 
 
Αρχέλαος με απολογισμό ένα χρυσό μετάλλιο στα 50m πεταλούδα και δύο Χάλκινα μετάλλια στα 50m Ελεύθερο και 50m Πρόσθιο έφεραν την πόλη μας ξανά στο προσκήνιο των κορυφαίων κολυμβητικών διοργανώσεων της χώρας ύστερα από πολλά έτη.

Πιο συγκεκριμένα ο αθλητής του συλλόγου Κανδηλάρης Κων/νος δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης κατακτώντας με εκπληκτική κούρσα το Χρυσό μετάλλιο στα 50m Πεταλούδα καθώς και το χάλκινο μετάλλιο στα 50m Eλευθερο.

Με εξαιρετικό χρόνο και ατομικό ρεκόρ επίσης ο Λάΐος Ευάγγελος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 50m Πρόσθιο.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά καθώς στο σύνολο τους πέτυχαν ατομικά ρεκόρ για τα αγωνίσματα στα οποία συμμετείχαν κατακτώντας θέσεις εντός 8αδων και 16αδων

Αναλυτικότερα: Νικολαιδης Νικόλαος ,Καπώνης Ευάγγελος ,Δαμπολία Δήμητρα ,Κουνατίδου Ελένη, Ναβροζίδου Αλίκη, Ανθοπούλου Ειρήνη, Καϊμακάμη Διονυσία, Παναγιωτίδου Όλγα, Ναβροζίδου Δήμητρα,Κωστοπουλου Κλειώ.

Θερμά συγχαρητήρια δέχθηκαν από την διοίκηση και τον πρόεδρο του συλλόγου Αλκίνοο Τασιόπουλο οι προπονητές Διαμαντίδης Γιώργος και Μαυροειδής Μιλτιάδης για την αδιάλειπτη προσπάθεια τους να βρίσκεται ο Αρχέλαος και η Πιερική Κολύμβηση στην πρώτη γραμμή όλων των Ελληνικών Διοργανώσεων.