Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Ξυλοκόπησε τους γείτονες του, επειδή έκαναν γυμναστική

 


Καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκισης με αναστολή

Ένας 61χρονος ξυλοκόπησε δύο γείτονές του...  


 

στον Βόλο, επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος που προερχόταν από το διαμέρισμα τους όταν έκαναν γυμναστική.

Ο 61χρονος κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή, για απλή σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συρροή και συκοφαντική δυσφήμηση.

Συγκατηγορούμενη του δράστη, ήταν και η σύζυγός του η οποία αθωώθηκε για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απλή σωματική βλάβη.

Όλα συνέβησαν στις 31 Μαρτίου 2020, εν μέσω lockdown, όταν ο κατηγορούμενος επιτέθηκε στην 46χρονη γειτόνισσά του στην είσοδο της πολυκατοικίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, φαίνεται πως την έσπρωξε στον τοίχο, της έριξε αγκωνιά στο πρόσωπο, ενώ της πήρε το κινητό τηλέφωνο. Επίσης την έσπρωξε στα κάγκελα της πολυκατοικίας και την χτύπησε ξανά με τον αγκώνα στο πρόσωπο, προκαλώντας της μώλωπες και εκδορές στο πρόσωπο και στα χέρια.

Ο 49χρονος συγκάτοικος της γυναίκας, μόλις κατάλαβε τι συνέβαινε πλησίασε, και τότε ο κατηγορούμενος τον έσπρωξε στα σκαλιά της πολυκατοικίας, ενώ τον χτυπούσε σε διάφορα σημεία του σώματός του, προκαλώντας του θλαστικό ρεύμα στο κεφάλι, εκδορές στα χέρια και στο πρόσωπο, ενώ του κατέστρεψε το κινητό του τηλέφωνο.
Το ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι το ζευγάρι τού επιτέθηκε πρώτο και η παθούσα επιτέθηκε φραστικά στη σύζυγό του. Επίσης είπε ότι είχε αγανακτήσει γιατί ο άνδρας και η γυναίκα έκαναν θόρυβο όταν έκαναν γυμναστική.

Επιπλέον ο κατηγορούμενος διέδιδε φήμες, ότι ο άνδρας που χτύπησε, ήταν ψυχοπαθής. Τελικά, το ζευγάρι μετακόμισε από την πολυκατοικία, με ειδική άδεια, εν μέσω πανδημίας.