Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Νεκρή και Ουκρανή δημοσιογράφος στην επίθεση που σκοτώθηκε ο εικονολήπτης του Fox News

 
Ένας εικονολήπτης του Fox News σκοτώθηκε ενώ κάλυπτε τον πόλεμο στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Μία 24χρονη Ουκρανή δημοσιογράφος, που εργαζόταν μαζί με... 

 
το Fox News, έχασε -σύμφωνα με τις πληροφορίες- τη ζωή της στα περίχωρα του Κιέβου τη Δευτέρα.

Η Ολεκσάνδρα Κουσνίνοβα εργαζόταν με τον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό καθ’ όλη τη διάρκεια της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία φέρεται να έχει χάσει τη ζωή της στην ίδια επίθεση που σκοτώθηκε και ο οπερατέρ του καναλιού, περιγράφηκε ως «αστεία και ευγενική» από μία παραγωγό του Fox News, η οποία είχε συνεργαστεί μαζί της κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης.

Η εν λόγω είδηση έρχεται, αφού επιβεβαιώθηκε ότι ο εικονολήπτης του Fox News, Πιέρ Ζακρέβσκι, έπεσε νεκρός ενώ βρισκόταν σε ρεπορτάζ κοντά στο Κίεβο.

Φρικτό θάνατο βρήκε και ο εικονολήπτης του Fox news

Ένας εικονολήπτης του αμερικανικού ειδησεογραφικού τηλεοπτικού δικτύου Fox News σκοτώθηκε στην Ουκρανία, δήλωνε ένας παρουσιαστής του δικτύου σε ανάρτησή του στο twitter.

Το δίκτυο BNO μεταδίδει πως ο εικονολήπτης του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Fox News, Pierre Zakrzewski, έπεσε νεκρός από πυρά που δέχτηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, κοντά στο Κίεβο.

ΠΗΓΗ: Newpost.gr