Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

15χρονος σκότωσε κατά λάθος τον φίλο του

 

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής...

 

στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 15χρονος δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι από συνομήλικο φίλο του και τραυματίστηκε θανάσιμα.


 

Όλα συνέβησαν στο σπίτι του 15χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε τον φίλο του. Ο 15χρονος που πυροβόλησε πρότεινε στον φίλο του να του δείξει τα όπλα του πατέρα του.

Οι δύο τους βρέθηκαν από τις Αρχές στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, όπου υπήρχαν δύο καραμπίνες.

Πληροφορίες του thestival αναφέρουν πως ο 15χρονος ισχυρίστηκε αρχικά πως ο φίλος του έπεσε αναίσθητος επειδή χτύπησε το κεφάλι του στη γωνία ενός τραπεζιού. Λίγο αργότερα όμως παραδέχθηκε πως τον πυροβόλησε κατα λάθος. Για την υπόθεση συνελήφθη ο συνομήλικος φίλος του θύματος και ο πατέρας του.

Αμφότεροι θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες του 15χρονου αγοριού που έπεσε νεκρό

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες του 15χρονου αγοριού που έπεσε νεκρό. Ένοικοι της πολυκατοικίας είναι σε κατάσταση σοκ από το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 15χρονο.

 
 
H πολυκατοικία όπου συνέβη το περιστατικό 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr πρόκειται για δύο παιδιά που μεγάλωσαν μαζί από το δημοτικό, κουβαλώντας έναν πολύ ισχυρό δεσμό φιλίας. Τη στιγμή του συμβάντος οι γονείς του 15χρονου ήταν στη δουλειά και έμαθαν για το περιστατικό από τους γείτονες.

Πηγή: Thestival, ThessToday