Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Αυτό το χάλι δεν είναι Αθήνα...


 Ελένη Παπαδοπούλου

Πηγαίνοντας σήμερα προς την πλατεία Αμερικής εμπέδωσα ότι η Αφροασία που χορεύει στην πόλη επιθυμεί διακαώς να κάνει την...  

 
Πατησίων όπως την Αχαρνών. Καμπουλομογκαντίσου. Και αυτό συμβαίνει, διότι οι οικονομικές και αστυνομικές αρχές, καθώς και ο Δήμος έχουν επιλεκτική τύφλωση. Η περιοχή έχει παραδοθεί στην Αφροασία για να κάνει το κέφι της. Γιατί οι υπεύθυνοι μας πούλησαν. Ελπίζω να πιάσαμε καλη τιμούλα και εμείς και τα σπίτια μας.
Σήμερα λοιπόν καταθέσαμε στο Διαμέρισμα έγγραφο με 55 υπογραφές για το θέμα των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος στην περιοχή. Είναι υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Καλλικράτη τώρα να το φέρουν ως θέμα στο συμβούλιο και να απαντήσουν στα ερωτήματα που θέτουμε. Δεν απαντούσαν τίποτα μέχρι τώρα, μας δούλευαν, εκμεταλλεύτηκαν και τον κορονοϊό για να έχουν την ησυχία τους στα συμβούλια. Η κοροϊδία τελείωσε κ. Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis, Βασίλειος Κορομάντζος Πόπη Πρεζεράκου. Πείτε επίσης κάποια στιγμή στους προστατευόμενους σας ότι η ελληνική σημαία δεν είναι για πάσα χρήση. Που την κοπανάνε στις ταμπέλες τους δίπλα στο αραμπέσκ, λες και είναι μοτίβο.
Πρώτη στάση ο Δήμος.
Δεύτερη στάση ο Εισαγγελέας.
Αυτό το χάλι δεν είναι Αθήνα. Αν και είναι δικό σας δημιούργημα.