Τρίτη 5 Απριλίου 2022

ΟΡΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ - ΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

 
Ξεσηκωμός επικρατεί εδώ και μέρες στην Σεβαστή εναντίον της διοίκησης Κουκοδήμου για το 3ο θέμα της αυριανής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης, όπου... 


 

θα υπάρξει εισήγηση για πάνω από 200 στρέμματα να δοθούν στο εργοστάσιο υαλοβάμβακα που υπάρχει στην περιοχή και ενώ ήδη από παλιά υπάρχουν έντονες και συνεχείς διαμαρτυρίες από τους κατοίκους για την ρύπανση της ατμόσφαιρας που προκαλείται στο χωριό από τη λειτουργία του.

Ήδη το Τοπικό Συμβούλιο της Σεβαστής εδώ και καιρό έχει πάρει ξεκάθαρη θέση ότι είναι αντίθετο με την παραχώρηση της έκτασης και τα μέλη του με επικεφαλής τον πρόεδρο έχουν ενημερώσει τον δήμαρχο και τους 41 δημοτικούς συμβούλους για την σφοδρή αντίθεση τους σε αυτή την ενέργεια να φέρουν αυτό το θέμα προς ψήφιση.

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες του Τοπικού Συμβουλίου όμως η διοίκηση Κουκοδήμου αγνόησε προκλητικά τη λαϊκή απαίτηση της τοπικής κοινωνίας και αύριο έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο το επίμαχο θέμα. 

ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Εδώ και δύο μέρες στην Σεβαστή ο ξεσηκωμός και ο αναβρασμός εντείνονται συνεχώς και τα μεγάφωνα καλούν τους εξοργισμένους κατοίκους για αποφασιστική παρέμβαση διαμαρτυρίας στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 7 η ώρα, προκειμένου να ματαιωθεί η παραχώρηση της έκτασης στο εργοστάσιο.