Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ MON KOOLOOR!

     Άνοιξε και λειτουργεί στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη ο ηγέτης στην κατηγορία κουλουριών, το κατάστημα της γνωστής και επιτυχημένης αλυσίδας MON KOOLOOR.

 Η πιο εντυπωσιακή ποικιλία κουλουριών παρασκευάζεται στα ανοιχτά εργαστήρια των καταστημάτων, από μοναδικές συνταγές που περνάνε από γενιά σε γενιά, εδώ και μισό αιώνα. Ικανοποιώντας... 

κάθε γευστική ανάγκη, προσφέρει λύσεις όλες τις ώρες της ημέρας χάρη στην ποιότητα, τη φιλική τιμή και τον healthy χαρακτήρα του. 


Ο ανώτερης ποιότητας καφές από εξαιρετικές ποικιλίες παρασκευάζεται αυστηρά από εξειδικευμένους baristi, σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Είναι το τέλειο συνοδευτικό για όποιο κουλούρι επιλέξουμε μέσα από τις λαχταριστές ποικιλίες, αλμυρές και γλυκιές, που φουρνίζονται καθημερινά στα καταστήματα Mon Kooloor. Η υπέρτατη απόλαυση για τον σύγχρονο άνθρωπο της πόλης!   



Ένα ξεχωριστό προϊόν. Παρασκευασμένο με τις καλύτερες πρώτες ύλες και με μοναδικές συνταγές που περνάνε από γενιά σε γενιά, προσφέρεται σε μια ασύγκριτη ποικιλία που προσφέρει γευστικές λύσεις κάθε στιγμή της μέρας.