Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Γυμναστική στο σπίτι: 4+1 σωτήριες συμβουλές για να τα βγάλετε εις πέρας



To κίνητρο που περιμένατε

Λόγω της πανδημίας, πολλoί άνθρωποι στράφηκαν στην γυμναστική στο σπίτι και αναγκάστηκαν να γίνουν προπονητές του εαυτού τους, κάτι αρκετά απαιτητικό και σίγουρα όχι εύκολο. Κάνοντας λοιπόν... 

 
τη γυμναστική στο σπίτι τρόπο ζωής, συνειδητοποιείς ότι τα οφέλη είναι παραπάνω από ένα. Αρχικά γλιτώνετε χρόνο, μπορείτε να γυμναστείτε ό,τι ώρα θέλετε και παράλληλα να προσέχετε τα παιδιά σας ή να περιμένετε να ετοιμαστεί το φαγητό σας κλπ, αλλά γλιτώνετε και χρήματα.

Ωστόσο, μερικές φορές όταν γυμνάζεστε στο σπίτι είναι ακόμη πιο δύσκολο να βρείτε κίνητρο, για το λόγο του ότι είστε τελείως μόνοι. Χωρίς την ατμόσφαιρα υψηλής ενέργειας του γυμναστηρίου ή την παρακίνηση από τον επαγγελματία γυμναστή, οι προπονήσεις στο σπίτι μπορεί να γίνουν μονότονες. Οι παρακάτω ιδέες θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη γυμναστική στο σπίτι πιο συναρπαστική.

Συμβουλές για να μην παρατήσετε τις προπονήσεις στο σπίτι
Ακούστε μουσική

Έρευνα από το Πανεπιστήμιο Μπρίτις Κολούμπια Οκάναγκαν, βρήκε ότι η μουσική μπορεί να κάνει ακόμα και τη σκληρότερη προπόνηση πιο υποφερτή, ακόμη και για ανθρώπους που δεν είναι ιδιαίτερα δραστήριοι.