Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΑΙΜΑΤΗΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)


Γεια σας από την ωραία πόλη της Κατερίνης μας, περιοχή Περίσταση του δήμου Κατερίνης, ΝΕΑ αερογέφυρα αυτής. 

Κυρία που έκανε το λάθος να την διαβεί και αθλούμενη αλλά απρόσεκτη (όφειλες να κοιτάς και κάτω mandam που πας;) αφού ήξερε το επικίνδυνο σημείο. 

Προφανώς... 


 

από κατασκευής διότι δεν δικαιολογείται να έχουμε μετακίνηση τεκτονικών πλακών ΚΑΙ στις γέφυρες και να αναδύθηκε το σίδερο... Αντε ο ένας άχρηστος υπαλλος και δημιουργός του, ο άλλος .............. υπεύθυνος που παρέλαβε, έλεγξε; υπέγραψε; παρέδωσε έργο στους πολίτες ή μπήκε στο google map το είδε ότι είναι εντάξει και όλα καλά !!!!!

Το αποτέλεσμα στις εικόνες παρακάτω (σκληρές).

Σκόνταψε η κυρία πολίτης του Δ.Κατερίνης, και σβαρνίστηκε στο τσιμέντο (;) η ότι άλλο υλικό είναι αυτό το οποίο έκανε αυτή τη ζημιά που βλέπετε και είναι σαν ξυράφι. Στην αριστερή μεριά από κυκλικό ανεβαίνεις το γιοφύρι στα 30 μ.
Ερώτηση. Εάν στη θέση της κυρίας ήταν ένα παιδί και έπεφτε με το κεφάλι και ακόμη χειρότερα ΕΠΕΦΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ στο κενό , θα έμπαινε κανείς φυλακή;;; ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ -ΑΞΙΩΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΥΔΕΙΣ.. 

Η κυρία σε παραίνεση φίλων δε σκέφτεται (ακόμη) για αναζήτηση ευθυνών (λέμε τώρα ) διότι λέει ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ..δηλ. οταν δεν εχεις οικονομικη δυνατοτητα δεν υπαρχει και δυκαιοσυνη ...
2 ΝΕΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ .. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΣΕ ΤΙ ΧΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΕΣ;;;!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;;;
ΚΑΛΩ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ (Δε με ενδιαφερει -δεν ξερω αν ευθυνη ΔΗΜΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. Ξερω ευθυνη κρατους, για ασφαλεια των πολιτων της, που πληρωνουν μια ζωη τα παντα και δεν εχουν ποιοτητα ζωης )


Υ.Γ. Παρασκευή ωρα 19.30 περναγα απο περιοχη εκει .μια γατα πανικοβλητη περασε απεναντι και καποιο αμαξι την χτύπησε με την πισω ροδα πρεπει να πηρε λιγο κεφαλι γιατι ειδα καποια αιματα στο στομα της ... συρθηκε δεξια αριστερα ετρεξε να βγει απο το δρομο μην την αποτελειώσει αλλο αμαξι και σουρνωντας με το κεφαλι στην ασφαλτο ,εξαφανιστηκε στα χωραφια.. πιαστηκε η καρδια μου, στεναχωρήθηκα για το ζωντανο ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ ΕΓΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ..

 ΚΥΡΙΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ, (και πληρωνεσαι ως ικανος υπαλληλος) ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ, Ε Ξ Α Ι Τ Ι Α Σ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΗΣΥΧΟ ΥΠΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ;;;;!!!!

   Σ.Τ.