Υλικά 450 γρ. κιμά λουκάνικου
- 1 φακελάκι μείγμα σε σκόνη για κοτόσουπα
- 6 φύλλα σφολιάτας
- 1 αβγό ελαφρώς χτυπημένο
Εκτέλεση
Βήμα 1
Ανακατέψτε τον κιμά λουκάνικου με το μείγμα για τη σούπα.
Βήμα 2
Διπλώστε στη μέση τα φύλλα και τοποθετήστε στη μία άκρη τον κιμά λουκάνικου σε κυλινδρικό σχήμα.
Βήμα 3
Τυλίξτε σε ρολό και πιέστε τις άκρες της ζύμης.
Βήμα 4
Κόψτε σε ρολάκια, τοποθετήστε στο ταψί, αλείψτε με το αβγό και ψήστε στους 220 βαθμούς μέχρι η ζύμη να γίνει χρυσαφένια.