Τρίτη 17 Μαΐου 2022

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στη Διεύθυνση, το Εκπαιδευτικό προσωπικό και στα παιδιά μας, τους Μαθητές του Σχολείου, για...  

 
τις όμορφες μουσικές βραδιές που χάρισαν σε εμάς και τους φίλους του Σχολείου μας, στα πλαίσια της συμμετοχής των Μουσικών και Χορωδιακών συνόλων τους, στο 1ο Φεστιβάλ Πάρκου του Δήμου Κατερίνης, από 9 έως και 12 Μαΐου, καθώς και στον Ι. Ναό της Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, στις 13 Μαΐου.

Τα πολυπληθή Μουσικά και Χορωδιακά σχήματα που έλαβαν μέρος, ήταν αυτά της Λαϊκής Ορχήστρας και Χορωδίας, του Ακουστικού Pop-Rock συνόλου, του Ηλεκτρικού Pop-Rock συνόλου, της Παραδοσιακής Ορχήστρας και Χορωδίας, του Συνόλου της Α’ Γυμνασίου, του συνόλου Ταμπουρά, της μικρής ορχήστρας και Χορωδίας, του Βυζαντινού Χορού, καθώς και της ομάδας εικόνας και Ήχου των μαθητών μας, που κάλυψαν και αναμετάδωσαν ζωντανά τις παραπάνω εκδηλώσεις.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε και στονΣεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, για τη φιλοξενία του Μουσικού Σχολείου στον Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως, στονΔήμαρχο Κατερίνης και στον Πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ,για τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου στο 1ο Φεστιβάλ Πάρκου του Δήμου μας,καθώς και στην εταιρεία Ηχοτεχνική-Καμανατζή, για την άρτια κάλυψη του ήχου και του φωτισμού των εκδηλώσεων.

Ως Γονείς αυτών των παιδιών, που « εις πείσμα των καιρών » και των συνθηκών φοίτησής τους, εξακολουθούν να μορφώνονται και να θρέφουν ανθρώπινες και κοινωνικές ευαισθησίες, τις οποίες επιλέγουν να ενσαρκώνουν μέσα από τις Καλλιτεχνικές και Πολιτιστικές τους εκδηλώσεις, ζητούμε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της Εκπαιδευτικής τους διαδικασίας, Καθηγητές και φορείς της Πολιτείας, να είναι πάντοτε στο πλευρό τους και να συμβάλλουν κατά το δυνατόν, ώστε να συνεχίζουν τα παιδιά μας … να μη μπορούν να ζήσουν, χωρίς τη Μουσική,(..μη ζώην μετ’ αμουσίας, Ευριπίδης, 480-406 π.Χ., Αρχαίος τραγικός).

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ