Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Γιάννης Μακρίδης: Το νέο ανερχόμενο ταλέντο στα εμπόδια

 
  Η Κατερίνη διαθέτει μακρά παράδοση στις επιτυχίες στο αγώνισμα των εμποδίων.
Νίκος Ντουλαπτσής, Άρης Νικολαΐδης, Μανώλης Παπακώστας, Χάρης Βαρυτιμίδης, Δημήτρης Δημόπουλος, Αντώνης Δημόπουλος, Θωμάς Βαρυτιμίδης, Κώστας Κουτσουράς, Κώστας Δημολιός και αρκετοί ακόμα έφεραν μετάλλια και διακρίσεις στην Κατερίνη στα "ψηλά" εμπόδια.
Συνεχιστής...  

 
της παράδοσης ο νεαρός (15 χρονών) Γιάννης Μακρίδης που έδωσε δείγματα γραφής στους πρώτους αγώνες της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Κέρδισε στα 100 εμπόδια της κατηγορίας Κ16 στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων και στους αγώνες Ελευθέρια του Κιλκίς και έχει την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία του μέχρι στιγμής στην Ελλάδα.
Επίσης κέρδισε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης στα 200 εμπόδια ενώ έχει προκριθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18 στα 110 εμπόδια.
Οι υπεύθυνοι του τμήματος Στίβου του ΠΑΟΚ διέκριναν τις ικανότητές του και με συντονισμένες ενέργειες τον ενέταξαν στην ομάδα τους με τα χρώματα της οποίας αγωνίζεται.
Οι επιδόσεις του και η εξέλιξή του απασχόλησαν και τους υπεύθυνους του ΣΕΓΑΣ που πιθανόν να τον εντάξουν στην ομάδα επίλεκτων.
Ο Γιάννης γυμνάζεται στην Κατερίνη στο Α' ΔΑΚ υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού προπονητή και παλιού πρωταθλητή των εμποδίων Χάρη Βαρυτιμίδη.