- 1 προπαρασκευασμένη ζύμη για τάρτα
- 2 αυγά
- 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο μπέικον
- 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
- 1/4 κ. γλ. πιπέρι
- 1/4 κ. γλ. αλάτι
- Μοσχοκάρυδο τριμμένο
Εκτέλεση
Βήμα 1
Απλώστε την προπαρασκευασμένη ζύμη τάρτας σε μία στρογγυλή φόρμα και τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να τη χρησιμοποιήσετε.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τα αυγά, την κρέμα γάλακτος και το γάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 3
Αλατοπιπερώστε το μείγμα των αυγών, προσθέστε μοσχοκάρυδο και ανακατέψτε με το μπέικον.
Βήμα 4
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 5
Βγάλτε τη φόρμα με τη ζύμη από το ψυγείο και ρίξτε μέσα το μείγμα των αυγών και του μπέικον.
Βήμα 6
Ψήστε για 40 λεπτά και σερβίρετε όσο είναι ζεστή.