Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Όταν η πολιτική σου αντινατιβιστή μου είναι η εγκατάσταση του Ισλάμ στη χώρα και η διάλυση της εθνικής συνείδησης…


Ελένη Παπαδοπούλου 

Αφού οι Τούρκοι έχουν αντιληφθεί πλήρως με τι περίπτωση έχουν να κάνουν, ξεσαλώνουν και απειλούν κανονικότατα και γλυκοκοιτάνε τα νησιά με βλέμμα όλο πόθο και πάθος.
Βαρύγδουπες δηλώσεις ακούγονται από τη δική μας πλευρά τύπου... 

 
“πφφφφ, η μαμά μου μου είπε να μην πέφτω στο επίπεδο σου” και “θα σου δείξω εγώ τι θα σου κάνω αν με βαρέσεις”.

Το σανό με πατριωτική σος φοριέται πολύ τελευταία από έναν τύπο που καμώνεται τον πρωθυπουργό που θα υπερασπιστεί την χώρα, ενώ έχει μπάσει όλο το Ισλάμ εντός ήδη. Έχει παραδώσει την πρωτεύουσα στα @@@φη του Ισλάμ, τα έχει κάνει επιχειρηματίες, τα πληρώνει για να αράζουν την αρίδα τους, έχει φτιάξει κάτι υπερδομές στα ακριτικά νησιά και στον Έβρο, έχει δηλαδή εγκαταστήσει σε κομβικά σημεία στη χώρα εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους, που σίγουρα δεν θα πολεμήσουν για την Ελλάδα, αλλά θα @@@ξουν μερικούς, όταν στην αναμπουμπούλα θα χαίρεται ο λύκος.

Συγχρόνως απαξιώνει και λοιδωρεί την όποια υγιή πατριωτική αντίδραση, ενώ η μπουρδολογία εντός σχολείων και πανεπιστημίων ευνουχίζει τη νέα γενιά, η οποία μετατρέπεται σιγά σιγά σε γιουσουφάκια των απέναντι, αλλά νομίζει ότι επειδή έχει τα μαλλιά ροζ, αισθάνεται κάπως bi, asexual, queer και insta girl and boy, είναι ουάου τρέντυ και αυτό αρκεί για να διατηρήσει την προβληματική ύπαρξη της σε τούτον τον τόπο.

Η εθνική μας ξεφτίλα δεν έχει τέλος. Μας την λέει ακόμη και το Ιράν και έχει και δίκιο.
Όταν η πολιτική σου αντινατιβιστή μου είναι η εγκατάσταση του Ισλάμ στη χώρα και η διάλυση της εθνικής συνείδησης και παιδείας, κόψε τις γελοίες δηλώσεις ότι θα τα βάλεις με τον Ερντογάν, γιατί ήδη τον έχεις συνέταιρο μέσα στη χώρα.
Ένα θα πω. Σε περίπτωση σύρραξης αρχηγός στρατεύματος η κυρία Κατερίνα και πρωθυπουργός ο αντινατιβιστής.
Πάτα το Κιμ να τελειώνουμε.