Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Tριεθνές Πρωταθλημα στην Πτολεμαιδα 02 εως και 05 Ιουνίου 2022, με μια ακόμη - Της δικής μας Αντιγόνης Τσούγκα


Στην ολοκλήρωση των αγώνων Τριεθνές που διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα η μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων Πλάτων κατέκτησε το κύπελλο για άλλη μια φορά μέσα από δύσκολες αναμετρήσεις, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλοπάτι της πρώτης θέσης μετά από τρεις αγώνες σε δύσκολες συνθήκες.

Οι... 

 
Αγώνες ξεκίνησαν την Πέμπτη 02η Ιουνίου, και τελείωσαν την Κυριακή 05η Ιουνίου με τους τελικούς όπου η Αντιγόνη Τσουγκα νίκησε τον τελικό αγώνα με 6-0 6-1 και πήρε την πρώτη θέση

Αξίζει να ειπωθεί ότι η Αντιγόνη είναι εν μέσω τελικών εξετάσεων και διαγωνισμάτων, ευχαριστώντας τους καθηγητές της και τον Διευθυντή των εκπαιδευτηρίων Πλάτων Κο Ανέστη Παπαδόπουλο για την ψυχική υποστήριξη στους αγώνες της, καθώς και τον όμιλο αντισφαίρισης Λιτοχώρου και τον προπονητή της Χρήστο Μαρινιδη.