Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Βιασμός των παιδικών ψυχών


Χαραλάμπος Β. Κατσιβαρδάς
 
Τα υπάρχοντα κόμματα εν τη βουλή όζουν δυσώδη οσμή σήψεως και παρακμιακής αποσυνθέσεως, τα οποία υπό του μανδύου δήθεν του διαφορετικού «ιδεολογικού» αποχρωματισμού, ξιφουλκούν ενάντια αλλήλων, χάριν εντυπώσεων και προς σκοπό πειθαναγκασμού την στιγμή καθ’ ήν άπαντα... 

 
τα υπάρχοντα ανθελληνικά δοτά κόμματα, υπηρετούν ανυπερθέτως τους μηχανισμούς των εξω-εθνικών συμφερόντων και δη της ισοπεδωτικής παγκοσμιοποιήσεως της πολύφερνης και ατζέντας των δικαιωμάτων «των Λοάτκι».

Η άνωθεν επιταγή εκ των Η.Π.Α επιβάλλει ως επικυρίαρχο πρότυπο, πιο ισχυρό και πολιτικά ορθό, τον πανσεξουαλισμό και την ομοφυλοφιλία, τα οποία επιβάλλεται, κατά την Νέα Τάξη πραγμάτων, να καλλιεργούνται ως κοινωνικά πρότυπα ενάντια εις τα δήθεθν παρωχημένα πρότυπα των στερεότυπων φύλων και της παρηκμασμένης μορφής της πυρηνικής οικογένειας.

Η νεοπαγής αυτή μορφή κοινωνικού ολοκληρωτισμού ερειδόμενη εν μέρει εις την Σχολή της Φρανκφούρτης και τον Πολιτισμικό Μαρξισμό, κατατείνει να κυριαρχήσει εις όλους τους θεσμούς απολαμβάνοντας μία ισχυρά υποστήριξη από το παγκόσμιο κεφάλαιο, το οποίο καθορίζει και την παγκόσμια τάση.

Ιδίως εν τη πατρίδι μας, οι ομοφυλόφιλοι έχουν καταλύσει τα τηλεοπτικά δίκτυα και απολαμβάνουν μίας ιδιότυπης εκ του συστήματος, υποκείμενοι εις μία ιδιαίτερη μορφή μεταχειρίσεως εν είδει ελίτ.

Οι παγκοσμιοποιητές επιφυλάσσουν εις την κίβδηλη κοινωνική ιεραρχία του αντεστραμμένου κόσμου τον οποίον προλειαίνουν βαπτίζοντας τον, ως κανονικό, τους ομοφυλόφιλους ως το ισχυρό, ελιτίστικο φύλο, πέραν από την περιφρονημένη γυναίκα και τον εξοβελιστέο άνδρα.

Πέραν από την φαιά και στρατευμένη προς τούτο προπαγάνδα δια των εξωνημένων μέσων μαζικής εξαπατήσεως αλλά και των περιοδικών υποτίθεται της μοδός δια των οποίων ο ανήρ καθίσταται πλήρως εκφυλισμένος και θηλυπρεπής και οι γυναίκες κατ’ αντιστοιχία καθημαγμένες, το αυτό (καθ’ όσον αφορά την μονομερή υποστήριξη του τρίτου φίλου) το αντιμετωπίζουμε και εις την δημιουργία καινοφανών όρων εις την επιστήμη της εγκληματολογίας.

Η ανθρωποκτονία ισχύει μόνον δια τους άνδρες, εξ αντιδιαστολής με τους άνδρες-ανθρώπους διαχωρίστηκε σε γυναικοκτονία, συζυγοκτονία, εν άλλοις λόγοις η εκ δόλου αφαίρεση της ζωής μιας γυναίκας κατά την φωστήρες της προόδου, δεν συνιστά ανθρωποκτονία αλλά γυναικοκτονία προσδιορίζοντας την εκάστη φορά κατά την οποία αφαιρείται η ζωή μίας γυναίκας από έναν άνδρα, με γνώμονα το φύλο (γυναικοκτονία) ή την ιδιότητα (σύζυγος).

Η ως άνω παντελώς ανυπόστατη επιστημονική ανάλυση, πλην όμως άρτια προπαγανδιστικά, θέτει τα δύο φύλα εις μία διηνεκή αντιπαράθεση δημιουργώντας τους αντίστοιχους συνειρμούς, εντούτοις περί των ομοφυλοφίλων αλλά και των ιδιαζόντων συνθηκών κατά των οποίων λαμβάνει χώρα ανθρωποκτονία, καμία έτι περαιτέρω κατηγοριοποίηση με γνώμονα την ιδιότητα ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Η εσκεμμένη ταύτη παρασιώπηση αποβλέπει εις τον να αποκρύψει αθέμιτα τις ιδιάζουσες συνθήκες τελέσεως των εγκλημάτων των ομοφυλοφίλων ακριβώς δια να μην δημιουργηθούν αρνητικοί συνειρμοί προς την κοινωνία εις αντίθεση δια τις ανθρωποκτονίες μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Ωσαύτως η επελαύνουσα Νέα Τάξη πραγμάτων προάγει την υιοθεσία τέκνων από τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, διαστρεβλώνοντας πάσα μορφή βιολογικής κατά φύση διαφορετικότητας, οντολογικής επιταγής αλλά και ποδοπατώντας επί τη πράξει τα αντίστοιχα δικαιώματα των ανήλικων τέκνων, τα οποία εκ της φύσεως, και της επιστήμης επιβάλλεται να αναπτύσσονται δια της ψυχοσυναισθηματικής του ισορροπία και αρμονίας με τον πατέρα και την μητέρα.

Οι κερκόπορτες περί αυτής της απαράδεκτης κατάστασης ήδη και εν Ελλάδι κείται επί θύραις, δια της υπάρξεως ήδη υπαρχουσών κερκοπορτών εις τον Α.Κ 1511 παρ.3 αδιαφορώντας πλήρως δια το βέλτιστο και υπέρτερο καλώς νοούμενο συμφέρον του ανηλίκου τέκνου.

Αγνοούν ότι το παιδί δεν είναι οικόσιτο ζωάκι, αλλά ούτε και παίγνιο και επιβάλλεται να γαλουχείται ορθά υπό ένα περιβάλλον το οποίο να φέρει αντικειμενικά τα κατά φύση φύλα ούτως ώστε να αναπτυχθεί ομαλά τοσούτον ψυχοσυαισθηματικά όσον και ψυδιανοητικά.

Προφανώς όμως ουδόλως τους ενδιαφέρει το συμφέρον των αθώων ανήλικων τέκνων άρρεν και θηλέων αλλά ούτε και η πρόοδος και η εξέλιξη της κοινωνίας αλλά αποκλειστικά εις το να εκμαυλίσουν την κοινωνία εκ βάθρων αποσαρθρώνοντας τα θεμέλια της πανταχόθεν, καθότι τούτο επιτάσσει η παγκοσμιοποίηση.

Ο παραλογισμός και η διαστροφή της αντικειμενικής πραγματικότητας ανεξαρτήτως τις τραγικές και ιδιαζόντως επαχθείς παρενέργειες τις οποίες θα επιφέρουν εις την κοινωνία μακροπρόθεσμα, ποσώς τους ενδιαφέρει, αρκεί δια της προπαγάνδας αλλά και της πρακτικής εξουδετερώσεως των διαφωνούντων δια της νομοθεσίας περί ρατσισμού, να ασκήσουν πλύση εγκεφάλου ότι η θρησκεία του μέλλοντος και του αντικειμενικά ορθού είναι η ομοφυλοφιλία και ένεκεν και συνεπεία ταύτης η υιοθεσία παιδιών ανεξαρτήτως του φύλου, άνευ ουδενός ελέγχου περί του σεβασμού ως προς την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας των τέκνων ως προς το φύλο που θέλουν να ακολουθήσουν την στιγμή την οποία τους επιβάλλεται στανικά να ευθυγραμμισθούν με ένα εξ ορισμού ομοφυλοφίλων και εξόχως καταλυτικό της ελευθερίας επιλογής του σεξουαλικού προσανατολισμού των παιδιών ως η ίδια η φύση προσδιορίζει και ορίζει.

Η λογική Εάλω, και άπαντες συμπράττουν εις την δια νόμου επιβολή του ανεστραμμένου κόσμου και την επιβολή δύο μέτρων και δύο σταθμών, οι Λοατκι να δεσπόζουν εις την κοινωνική ατζέντα πλην όμως οι ΑΜΕΑ να δυσκολεύονται εις την καθημερινότητά τους, άνευ των προσηκόντων διευκολύνσεων όπως επιτάσσει δεόντως το Κράτος Δικαίου, η κατά το δοκούν ερμηνεία της ισοτιμίας και της ψευδεπίγραφης ρητορικής περί «αγάπης».

Συνελόντι ειπείν, πλήρης υποκρισία, αναξιοπρέπεια, κατακερματισμός των αξιών και συνθλιβή των πάντων επ’ ονόματι της ατζέντας της Νέας Εποχής.

*Ο Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω