Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ - ΦΩΤΟ


 Σαράντα μέρες πριν επικοινώνησα με τον αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας ζητώντας να στείλει έναν υδραυλικό του δήμου για να αποκαταστήσει τις βλάβες... 

 
χρόνων στις βρύσες στα κοιμητήρια Περίστασης. 
 
Πέρασαν 25 μέρες και αφού δεν υπήρξε φως στο τούνελ τον κάλεσα πάλι. Η απάντηση του ήταν ότι έστειλε κάποιους και θα κοιτάξει ξανά το θέμα. Σε λίγο θα κλείσει ο δεύτερος μήνας και η κατάσταση παραμένει η ίδια. Για όλες τις παρατημένες,ταλαιπωρημένες τετράποδες ψυχές που περιμένουν από τους λιγοστούς εθελοντές να τα καθαρίζουν, να τα ταϊζουν και να τα περιθάλπτουν με δικά τους έξοδα και δική τους εθελοντική εργασία οφείλουμε να πιέζουμε όσο μπορούμε. 
 
Γνώστης είναι και ο άμισθος εντεταλμένος του δήμου ο οποίος μία που είδε το τεράστιο πρόβλημα,
μία που υποσχέθηκε και μία που μη τον είδατε τον Παναή. Το προφορικό αίτημα επίσης για έναν ακόμη κάδο για τα απορρίμματα στην εξωτερική μεριά των κοιμητηρίων μπήκε και αυτό στα συρτάρια. Ντράπηκε και η ντροπή, η μισή ντροπή δική τους και η άλλη μισή πάλι δική τους,φωνή βοώντος εν τη ερήμω,στου κουφού την πόρτα....αθάνατε σοφέ Ελληνικέ λαέ. Και κάτι τελευταίο ως προτροπή-συμβουλή προς τους διαχειριστές της ομάδας ΚΑΤΕΡΙΝΗ (τα καλά και στραβά της πόλης μας). 
Ίσως θα έπρεπε να σκεφτούν να αλλάξουν όνομα στην ομάδα και να το κάνουν ενημερωτικά δελτία του δήμου Κατερίνης.
 
Από εχθές το πρωϊ εκκρεμεί η ανάρτηση
 
 ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ