Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ: To "φαβορί" και το "αουτσάιντερ"...


Στη νότια Πιερία έχει ήδη αρχίσει η "κινητικότητα" περί των προσεχών δημοτικών εκλογών παρότι βρισκόμαστε μέσα στο καλοκαίρι και...
 

οι εκλογές θα γίνουν στις αρχές του Οκτωβρίου του 2023.

Ο σημερινός δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος μέχρι στιγμής φαντάζει αδιαμβισβήτητο φαβορί παρόλο που ο Πέτρος Κιάφας δυναμώνει απρόσμενα από απρόοπτα συμβάντα, κυρίως από δυσαρεστημένους από την νυν διοίκηση που σπεύδουν μαζικά να τον ενισχύσουν, προκειμένου να βρεθούν απέναντι στον Γερολιόλιο.

Έτσι έχουμε ανατροπές ακόμα και μέσα στην έδρα του Γερολιόλιου, στο Λιτόχωρο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Κάκκαλος, καθώς και ο πρώην δήμαρχος Δίου - Ολύμπου Γιώργος Παπαθανασίου που τον στήριξαν για να εκλεγεί δήμαρχος στις προηγούμενες εκλογές, τώρα είναι δυσαρεστημένοι μαζί του και φέρεται να ενισχύουν "με τρόπο" την παράταξη Κιάφα.

Αλλαγές λαβάνουν χώρα και σε αρκετά χωριά του Δημοτικού Διαμερίσματος Δίου, όπως για παράδειγμα πρωτίστως στον Άγιο Σπυρίδωνα και στην Κονταριώτισσα, αλλά και στην Καρίτσα και στην Βροντού, με πρώην "Γερολιολικούς" να μετατρέπονται σε "Κιαφικούς".

Στον Ανατολικό Όλυμπο η ομάδα του πρώην δημάρχου Στέλιου Χονδρόπουλου που είχε κατεβεί με τον Δημόπουλο, εδώ και καιρό έχει προσχωρήσει στον Κιάφα, όπως και το στέλεχος της ΔΕΕΠ ΝΔ Πιερίας Αντώνης Ζιώγας. 

"Μετακινήσεις" σημειώνονται και στην Λεπτοκαρυά.

Οπότε, αφού έχουμε μπροστά μας αρκετό δρόμο ακόμα προς τις δημοτικές κάλπες, αναμένουμε να δούμε λοιπόν πως θα εξελιχθεί από εδώ και πέρα ο ανταγωνισμός του "φαβορί" και του "αουτσάιντερ".

Κ.