Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Σχετικά με την ανάρτηση αναγνώστη σας για την κακή κατάσταση των δρόμων των Β΄ Κοιμητηρίων Κατερίνης


Σχετ: http://lefteria.blogspot.com/2022/08/blog-post_476.html

Αγαπητέ αναγνώστη μπορεί εσύ να επισήμανες το μεγάλο πρόβλημα με τις κακοτεχνίες του δρόμου στο Β΄ Κοιμητήριο Κατερίνης που μετά από μια βροχόπτωση έγινε απροσπέλαστος και προφανώς εμποδίζει την εύκολη πρόσβαση στα μνήματα των κεκοιμημένων αγαπημένων μας και τα μπάζα...  


 

να συναγωνίζονται σε ποσότητα την χωματερή του ΧΥΤΑ , αλλά εγώ θα σε ¨διορθώσω ¨ και θα σε ¨μαλώσω¨ λέγοντας σου ότι ¨εσύ δεν ξέρεις¨ αφού το προφίλ στον δρόμο των κοιμητηρίων ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική του Δήμου μας και της ομήγυρης του όπως αυτή αποτυπώνεται με όλα αυτά τα ¨μοναδικά¨ σε έμπνευση και αρχιτεκτονική οδικά μπαλώματα , τρύπες και βυθίσματα που υπάρχουν σε όλη την πόλη και εγκυμονούν κινδύνους ατυχημάτων και καταστροφής των αυτοκινήτων μας .

Μια πανάσχημη πόλη που θυμίζει εποχές ¨Κοντού¨ πριν 20 χρόνια περίπου που είχε σκάψει όλη την πόλη και είχαμε διαλύσει τα αυτοκίνητα μας .

Από την άλλη πάλι θα με συγχωρήσεις αφού εκτιμώ ότι ¨μεροληπτείς¨ και βλέπεις μόνο το δένδρο και όχι το δάσος …… δεδομένου ότι μπορεί μέσα να είναι πανούκλα αλλά απέξω είναι ¨κούκλα¨ και πιο συγκεκριμένα στο κτήριο στην είσοδο των κοιμητηρίων έχει γίνει μοναδικής αισθητικής παρέμβαση και ανακαίνιση με ένα νέο ανθοπωλείο (τουλάχιστον έτσι φαίνεται από μακριά από την επαρχιακή οδό) με γνωστό ¨επαγγελματία¨ !!!! αυτοδιοικητικό στέλεχος που πάει μια από εδώ και μια από εκεί και ¨κυνηγάει¨ ευκαιρίες να είναι συνεχώς παρών στο χώρο…… Τυχαίο ;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ….. Ποιος νοιάζεται λοιπόν για την ουσία του του προβλήματος και για τον απλό πολίτη αφού στην ουσία η δουλειά μας γίνεται και αλλιώς ;;;

Όσο για τις ¨απειλές¨ σου για τις επερχόμενες εκλογές θα σου πω μόνο ότι η ιστορία έχει δείξει ότι ο ψηφοφόρος έχει μνήμη …….. ή μάλλον δεν έχει καθόλου μνήμη………… για αυτό κράτα μικρό καλάθι.

Πες μου ποιους έχεις φίλους να σου πώς ποιος είσαι και πες μου ποιους ψηφίζεις να σου πω τι είσαι !!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ