Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

ΠΙΕΡΙΑ: ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

 
Να υπάρχουν επιλογές στους ψηφοφόρους, αυτό θα είναι το καλύτερο και ας πάνε και δεύτερη και ... τρίτη Κυριακή. Να είναι πολλοί οι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ακόμα πιο πολλοί για να... 


 

κάνουν τζίρο και τα διάφορα μαγαζιά και να κινηθεί και η αγορά. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου...

Στον δήμο Κατερίνης να κατεβεί και ο Ντούμος, ο οποίος ξεκίνησε δυνατά, και ο Κουκοδήμος, και ο Τσακιρίδης, και ο Πόδας, και ο Αμοιρίδης, η "γάτα", ο οποίος έκανε πρόσφατη επανεμφάνιση μετά από χρόνια, και ο Σύριζα να κατεβάσει, άμα μπορεί φυσικά, και άλλοι να κατέβουν και ούτω καθεξής λοιπόν και να "φουντώσει" ο ανταγωνισμός και να μιλήσουν οι δημότες και οι δημότισσες στην κάλπη, έχοντας αρκετές επιλογές για να διαλέξουν τον καλύτερο κατά τη γνώμη τους και την ...ψήφο τους.

Στον δήμο Δίου - Ολύμπου να κατεβεί και ο Γερολιόλιος και ο Κιάφας και ο Παπαθανάσης και ακόμα κανά δυο αν γίνεται ακόμα καλύτερα θα είναι. Επιλογές θέλουν οι ψηφοφόροι και όχι διλήμματα ή αυτόν ή εκείνον.

Στον δήμο Πύδνας - Κολινδρού ο στρατηγός Μανώλας τώρα που "τρούπωσε" εύκολα δεν φεύγει. Ο Καζάς όμως είναι πάντα εδώ και καραδοκεί και αυτή τη φορά έρχεται η ώρα του λένε οι υποστηρικτές του. 

Τ.