Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: "ΦΙΕΣΤΑ" ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΑ

 
 Επιμένει παρά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν με σημερινή φιέστα στις 7 η ώρα ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος στην Οδό "Πάλμα", όπως θέλει να ονομάσει τον... 
 



παραλιακό δρόμο Κορινού – Παραλίας Κατερίνης προς τιμήν του Σέρβου πολιτικού και δημάρχου της Γιαγκοντίνα Dragan Markovic Palma ο οποίος θα παρίσταται στην "τελετή της ονοματοδοσίας".

Το όνομα του έχει εμπλακεί σε δημοσιεύματα σκανδάλων στη Σερβία.



Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την συγκεκριμένη ονοματοδοσία και η όλη φιέστα στήνεται ανεπίσημα και με μυστικότητα και χωρίς ούτε καν οι αστυνομικές αρχές να έχουν λάβει καμία εντολή για μέτρα στην περιοχή, όπου έχει στηθεί η εξέδρα στα φανάρια στην αρχή του δρόμου Κορινού-Παραλίας.




Οι αντιδράσεις εναντίον αυτής της κίνησης Κουκοδήμου ήταν πολλές και έντονες και από τους κατοίκους του Κορινού, καθώς και της Παραλίας ενώ την αντίθεσή τους έχουν διατυπώσει τόσο η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας όσο και ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων.

Η αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης είχε καταψηφίσει την συγκεκριμένη πρόταση, όταν αρχικά η διοίκηση Κουκοδήμου ήθελε να ονομάσει "Πάλμα" το δρόμο Παραλίας - Ολυμπακής Ακτής. 

Μετά τη φιέστα Κουκοδήμου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσει δείπνος στον Κορινό.