Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Serie A 2022-23: Πόσα διαρκείας έχει πουλήσει ως τώρα κάθε ομάδα



Συνολικά έχουν διατεθεί 291.750 εισιτήρια διαρκείας

Η έναρξη της Serie A 2022-23 απέχει λίγες μέρες και οι οπαδοί ανυπομονούν, όπως δείχνει η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας.

Επί...  


 

εννιά χρόνια η Ιταλία ζούσε στη μονοτονία, σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο. Αυτό, βέβαια, δεν ενοχλούσε καθόλου τους οπαδούς της Γιουβέντους, οι οποίοι απολάμβαναν την κυριαρχία της ομάδας τους. Την τελευταία διετία, όμως, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν. Αρχικά η Ιντερ και στη συνέχεια η Μίλαν έδωσαν νέο ενδιαφέρον, αφού ο τίτλος άλλαξε χέρια. Το πρωτάθλημα, με λίγα λόγια, έγινε πιο απρόβλεπτο και αυτό μόνο θετικό είναι. Οπως θετικοί είναι και οι αριθμοί από τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας για τη Serie A 2022-23.

Ασφαλώς, φυσικά, οι αριθμοί θα μπορούσαν να είναι και μεγαλύτεροι. Πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση σε όλα. Με βάση τα δεδομένα που επικρατούν, πάντως, δεν είναι και λίγα τα 291.750 εισιτήρια διαρκείας που έχουν πουλήσει οι 20 ομάδες. Αριθμός που μπορεί να αυξηθεί, αφού οι Γιούβε και Τορίνο, για παράδειγμα, συνεχίζουν τη διάθεση για λίγα 24ωρα ακόμη. Από εκεί και πέρα, υπάρχει μια πολύ ευχάριστη και μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Η ευχάριστη αφορά τη Λέτσε και η δυσάρεστη τη Νάπολι, όπως θα δείτε στην παρακάτω λίστα.

Μια λίστα, στην οποία επιβεβαιώνεται ο ενθουσιασμός των οπαδών της Ρόμα, ενώ αυτοί της Λάτσιο το… έσωσαν τελικά, με δεδομένο το πολύ άσχημο ξεκίνημα στις πωλήσεις των διαρκείας. Ας δούμε, όμως, πόσα έχει δώσει η κάθε ομάδα, όπως τα παρουσίασε η Gazzetta dello Sport σε σχετικό θέμα.



 

Διαβάστε τα νέα της Serie A στο italians.gr

Πηγή φωτογραφίας: Επίσημος λογαριασμός της Ιντερ στο Twitter