Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε 20χρονο Αλβανό για το οπαδικό επεισόδιο στη ΔΕΘ (video)


Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 20χρονος, αλβανικής καταγωγής, που συνελήφθη μετά το οπαδικό επεισόδιο εντός της ΔΕΘ το απόγευμα της Τετάρτης. Πρόκειται... 
 
 
για τον έναν από τους τέσσερις νεαρούς, φερόμενο οπαδό του ΠΑΟΚ, που κατηγορείται για την επίθεση στον 26χρονο υπάλληλο του περιπτέρου του Άρη και έναν φίλο του, οπαδό του Ηρακλή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η ομάδα των τεσσάρων ατόμων επιτέθηκε στους δύο νέους με καρέκλες και ξύλα, ενώ κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο 26χρονος φέρεται να έβγαλε ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδα. Μάλιστα, ο τελευταίος συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα και πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ακόμα ένας νέος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, όπως και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι.

Νωρίτερα ο 20χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κατοχή αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματική βλάβη στο πλαίσιο αθλητικής εκδήλωσης. Λόγω απουσίας μαρτύρων, η δίκη αναβλήθηκε και ο 20χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να μην μεταβεί σε κανέναν αγώνα του ΠΑΟΚ και του Άρη μέχρι να δικαστεί την επόμενη εβδομάδα αλλά και να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα δύο ώρες πριν και μετά από κάθε αγώνα.