Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022 - 2023

 
Παρόντες και συμμετέχοντες στη φετινή τέλεση του Αγιασμού και δεόμενοι για την πνευματική, ψυχική και σωματική ωφέλεια του συνόλου της σχολικής κοινότητας, ευχόμαστε...  


 

σε όλους τους μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, βοηθητικό προσωπικό, Δημοτική Αρχή και Πολιτειακούς παράγοντες, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο.
Ευχόμαστε ολόψυχα το σχολείο να είναι ο χώρος εκείνος, όπου τα παιδιά θα νιώθουν ασφάλεια, θα αγαπήσουν τη γνώση, θα δημιουργήσουν χαρούμενες αναμνήσεις και θα χτίσουν δυνατές φιλίες.
Να είναι το σχολείο το περιβάλλον, όπου πλέον μιας ποιοτικής, αναβαθμισμένης και σύγχρονης Εκπαίδευσης, οι μαθητές και μαθήτριες θα μαθαίνουν να σέβονται τον κάθε συμμαθητή τους, να είναι δίκαιοι με τον συνάνθρωπό τους και να εκτιμούν όσα κάνουν γι' αυτούς, πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες, οι δάσκαλοί και καθηγητές τους.
Τέλος ευχόμαστε και η Πολιτεία, να ανταποκριθεί στο καθήκον της, για την εύρυθμη λειτουργία των Σχολικών Μονάδων και να μεριμνά εγκαίρως, για την κάλυψη των αναγκών σε υποδομές και προσωπικό.
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Κατερίνης, θα είναι δίπλα στα μέλη της και τη σχολική κοινότητα και τη νέα σχολική χρονιά, συνεχίζοντας να επιδιώκει συνέργειες, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της Εκπαιδευτικής διαδικασίας των παιδιών μας, ώστε με καλή
Θέληση και Σχεδιασμό να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που τυχόν ανακύπτουν.


Καλή Σχολική Χρονιά!


ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ


ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ