Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Σοκαριστικές εικόνες από την επίθεση σκύλου σε 8 μηνών μωρό



«Όρμησε κατευθείαν πάνω στο μωρό και άρχισε να το δαγκώνει παντού»

Στο ΠΑΓΝΗ με τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα μεταφέρθηκε το 8 μηνών αγοράκι, που δέχθηκε επίθεση από δεσποζόμενο λυκόσκυλο στην...  


 

Αμμουδάρα στο Ηράκλειο της Κρήτης το πρωί της Κυριακής και ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά της γιαγιάς του.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι το μωρό δεν τραυματίστηκε, οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το ekriti.gr, καταδεικνύουν ότι η επίθεση από το σκύλο ήταν άγρια.

Όπως δήλωσε στο τοπικό σάιτ ο πατέρας του παιδιού ο σκύλος δάγκωσε το μωρό στο μάτι, στο μηρό και στο μπράτσο.

Ο ίδιος βρισκόταν στη δουλειά του όταν δέχθηκε το τηλεφώνημα για την επίθεση που δέχθηκε το μωρό. Λίγο νωρίτερα, η γιαγιά του παιδιού το είχε πάρει αγκαλιά για να το πάει βόλτα στην παραλία. Εκείνη την ώρα η 49χρονη ιδιοκτήτρια του ζώου, που μένει στον ίδιο δρόμο, άνοιγε την πόρτα για να το βγάλει έξω, όμως ο σκύλος της ξέφυγε.




«Όρμησε κατευθείαν πάνω στο μωρό και άρχισε να το δαγκώνει παντού» δήλωσε ο πατέρας σοκαρισμένος. «Ο σκύλος είναι πολύ άγριος. Το γνωρίζει όλη η γειτονιά. Με το που έφτασα στο σπίτι, σε κατάσταση σοκ, είδα την ιδιοκτήτρια του ζώου μέσα, η οποία μου είπε ότι δεν έφταιγε εκείνη! Δεν την χτύπησα, λέει ψέματα. Την έσπρωξα μόνο γιατί αυτό που με ενδιέφερε ήταν να πάω το παιδί μου, που ήταν μέσα στα αίματα, στο νοσοκομείο» δήλωσε στο ekriti ο 26χρονος πατέρας του μωρού.

Ο 26χρονος μετέφερε το μωρό στο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι τα τραύματα δεν αποτελούν κίνδυνο για τη ζωή του.

Ωστόσο, το σοκ και η αγωνία που βίωσε η οικογένεια ήταν τεράστια.

Ο 26χρονος και η 49χρονη αντάλλαξαν μηνύσεις ενώ σήμερα το παιδί θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.