Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Δεν βλέπουν τι γίνεται στην χώρα και τους ενόχλησε το «Διάδοχος Παύλος»


Θίχτηκε η δημοκρατικότητα πολιτικών και δημοσιογράφων και αντέδρασαν. Παρεξηγήθηκαν με το δίκτυο BBC που κάλεσε τον πρωτότοκο γιο του Κωνσταντίνου, τον Παύλο, να μιλήσει για την Ελισάβετ και τον αποκάλεσε Διάδοχο Παύλο, Πρίγκιπα της Ελλάδος.

 Αφού...

 

μας είπαν οι δημοσιογράφοι για το δήθεν δημοκρατικό δημοψήφισμα που έλυσε το ζήτημα τελεσίδικα, αφού μας είπαν για την θέληση του ελληνικού λαού που έδιωξε την Βασιλεία, μίλησαν για απαράδεκτη στάση του τηλεοπτικού δικτύου. 

Και τα έλεγαν αυτά την στιγμή που για ημέρες ολόκληρες μας έδειχναν ατελείωτα αφιερώματα για την Ελισάβετ.

 Συνεχείς ζωντανές συνδέσεις όπου μας ενημέρωναν για τα πάντα. Μάθαμε μέχρι και το πως ενημερώθηκαν για τον θάνατο της οι βασιλικές… Μέλισσες 

Σειρά στην αγανάκτηση είχε η κυβέρνηση η οποία δια στόματος κυβερνητικού εκπροσώπου, του Οικονόμου, δήλωσε ότι το πως αυτοαποκαλείται ο Παύλος είναι δικό του πρόβλημα. 

Φυσικά, αυτό μας έλειπε, εδώ όλοι οι εγκληματίες “μετανάστες” που συλλαμβάνονται έχουν χαρτιά με περισσότερα εκ των δύο ονομάτων, πατρωνυμων και διαφορετικές ηλικίες.

 Η Ελλάδα είναι η χώρα του δικαιώματος του αυτοπροσδιορισμού. 

Έδωσε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού στα Σκόπια που τα ονόμασε “Βόρεια Μακεδονία”, όπου από εκεί εισβάλουν οι περισσότεροι εκ των συλληφθέντων εγκληματιών.

 Άλλοι αυτοπροσδιορίζονται ως πολιτικοί ηγέτες και εθνοσωτήρες, έτσι από μόνοι τους.

 Άλλοι αυτοπροσδιορίζονται ως καλλιτέχνες και το κυριότερο, ο καθένας θέλει να έχει το δικαίωμα να προσδιορίζει και το φύλο του κατά όπως του αρέσει. 

Από όλα αυτά το μόνο που τους ενοχλεί είναι το πως θα αποκαλούν κάποιοι τα μέλη της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας.

elkosmos.gr