Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

  Την Δευτέρα 29 Αυγούστου ολοκληρώθηκε και η τελευταία εκδήλωση του καλοκαιριού 2022 για τον πολιτιστικό μας σύλλογο. Μια εκδήλωση που για άλλη μια φορά συγκέντρωσε χιλιαδες θεατών και... 
 
 
που έφερε κοντα τα μέλη και τους φίλους για να διασκεδάσουν σε ένα μεγαλο γλέντι. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους ακούραστους Εθελοντές,τους χορηγούς επικοινωνίας και οικονομικής ενίσχυσης που χωρίς όλους αυτούς δεν θα γινόταν η μεγαλειώδεις εκδήλωση. 
 
Την πολυμελή και άψογη ορχήστρα με επικεφαλής την Χαρά Βέρα,που μάγεψαν κυριολεκτικά όλη την βραδιά, τον Δήμο Δίου-Ολύμπου για την ηχητική κάλυψη,την καθαριότητα του χώρου,και την εξέδρα, και δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στον Δήμαρχο κ.Γερολιόλιο, και τους αντιδημάρχους κ.Καλαϊτζη και κ.Καραλή που ήταν δίπλα σε καθε μας αίτημα για την άρτια διοργάνωση. 
 
Ευχαριστούμε επίσης τα ηχητικά των κ.Μαχρέμη και κ.Ιωάννου,την εταιρία εξοπλισμού Ανδριάς Καρδίτσας,την Μορφωτική Ένωση Καραφυγιωτών Κατερινης για τον εξοπλισμό, την Κάβα ποτών του κ.Κωνσταντίνιδη Μιχάλη, τον κ.Λαπάτση Τάσο και τον π.Κωνσταντινο Ντούμο για την βιντεοκαλυψη της εκδήλωσης,το κρεοπωλειο Νέας Εφέσου του κ.Ζκάγια Βαγγέλη,τον κ.Πριονα Βασίλειο για τον εξοπλισμό πλαστικών ειδών, και την κ.Γκουμα Βασιλεια για την εκτύπωση διαφημιστικού υλικού. Με την παρουσία τους τίμησαν: ο δημαρχος Διου Ολύμπου, οι αντιδήμαρχοι Διου Ολύμπου κ.Φόλιος και κ.Καλαιτζης, ο πολιτευτής κ.Μπέης Δημήτριος, ο πολιτευτής κ.Κουλκοδίνας Σπυρίδωνας ο οποιος πρόσφερε στον σύλλογο ένα κλιματιστικό για τα νέα μας γραφεία, καθως και πρόεδροι και εκπρόσωποι πολιτιστικών Συλλόγων του νομού. 
 
Ευχόμαστε σε όλους καλό φθινόπωρο, καλή νέα σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά μας, και με το καλό να γίνει η νέα έναρξη των χορευτικών τμημάτων μας.