Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Εντολές για φόνους από τον δολοφόνο του Μ.Ζαφειρόπουλου πήρε ο Αλβανός βαρυποινίτης που συνελήφθη στο Χαϊδάρι


Διέπραξε δύο δολοφονικές επιθέσεις το καλοκαίρι

Πρωτοπαλίκαρο του αρχηγού της αλβανικής μαφίας που είχε δολοφονήσει τον...  

 
δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο ήταν ο 37χρονος Αλβανός που συνελήφθη την Τετάρτη σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο στο Χαϊδάρι και αποκαλύφθηκε ότι ήταν φυσικός αυτουργός σε δύο δολοφονικές επιθέσεις λίγο μετά την αποφυλάκισή του!

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι μετά τη σύλληψη του 37χρονου, στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκαν δύο πολεμικά τυφέκια καλάσνικοφ και δύο γεμιστήρες με 90 σφαίρες.

Όπως αποδείχθηκε, πρόκειται για σεσημασμένο σκληρό κακοποιό ο οποίος είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Μάιο.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είναι ο εκτελεστής 39χρονου Ρομά, τον οποίο καταδίωξε και πυροβόλησε τέσσερις φορές μπροστά στα μάτια έντρομων περαστικών στην Αγία Βαρβάρα στις 31 Ιουλίου, ενώ είχε αποπειραθεί να δολοφονήσει και έναν 36χρονο Αλβανό έξω από μια καφετέρια στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου στο κέντρο της Αθήνας στις 15 Ιουλίου.

Οι περιγραφές των μαρτύρων και το υλικό από κάμερες ασφαλείας που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί τούς βοήθησαν να τον ταυτοποιήσουν και να διαπιστώσουν ότι πρόκειται για «βαρύ» όνομα της αλβανικής μαφίας, το οποίο είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για ναρκωτικά, ληστείες, κλοπές και εκβιασμούς.

Μάλιστα, ο 37χρονος παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στις δύο δολοφονικές επιθέσεις, ενώ αποκάλυψε τον ηθικό αυτουργό τους.

Πρόκειται για ένα από τα αρχηγικά μέλη της αλβανικής μαφίας, έγκλειστο των φυλακών, που έχει καταδικαστεί, μεταξύ άλλων, και για συμμετοχή στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, καθώς και για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο συγκεκριμένος παρήγγειλε την εκτέλεση του Ρομά προκειμένου να κυριαρχήσει η συμμορία του στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας αλλά και του ομοεθνή του Αλβανού για να επικρατήσει στις πιάτσες τοξικομανών στο κέντρο της Αθήνας.
Τώρα, μετά και την ομολογία του φυσικού αυτουργού, οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν να «δέσουν» τη δικογραφία σε βάρος του ηθικού αυτουργού των εκτελέσεων.


pronews.gr