Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ


 
Την Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης καταγγέλλει εξοργισμένος ο...
 

 

πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Παλιόστανης και νυν Τοπικός Σύμβουλος Κώστας Θεοχάρης, γιατί, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, τον έγραψε παράνομα και του επέβαλε πρόστιμο για παράνομη στάθμευση του αυτοκινήτου του κάτω από το σπίτι του στην οδό Προύσης στην Κατερίνη, ενώ ο Πρόεδρος είχε παρκαρισμένο το αυτοκίνητό του νομιμότατα, δηλαδή σε σημείο όπου επιτρέπεται το παρκάρισμα.

Αμέσως ο κ. Θεοχάρης μετά το συμβάν μετέβη στο δημαρχείο, στο ισόγειο δίπλα στο γραφείο του δημάρχου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την παρανομία της Δημοτικής Αστυνομίας να του βάλει πρόστιμο, ενώ ήταν νόμιμα παρκαρισμένος και ενώ κάλεσε τους διάφορους παρακαθήμενους στα γραφεία που βρίσκονται στον προθάλαμο του δημαρχιακού γραφείου να μεταβούν στο σημείο για αυτοψία και να διασπιστώσουν και οι ίδιοι την αδικία που διαπράχθηκε, αυτοί όμως από εκεί τον παρέπεμψαν στον προϊστάμενο της εν λόγω υπηρεσίας και αφού έκανε ένσταση κατά της απόφασης, την επόμενη του τηλεφώνησαν από την Δημοτική Αστυνομία ότι παρόλα τα παράπανω πρέπει να ... πληρώσει το πρόστιμο που του έβαλαν παράνομα, ενώ είχε παρκάρει νόμιμα.

 Ο κ. Θεοχάρης προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Αστυνομίας Κώστα Φιλοκώστα, αλλά εκείνος δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και όπως δήλωσε δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα έτσι και δεν είναι για τα 40 ευρώ του προστίμου, αλλά για τον παραλογισμό και την παρανομία μίας υπηρεσίας να επιβάλει πρόστιμο σε νόμιμα παρκαρισμένο όχημα και να μην αναγνωρίζουν το λάθος τους, προκαλώντας χωρίς λόγο κατά αυτόν τον προκλητικό τρόπο προβλήματα σε αθώους πολίτες, οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα.

"Και άμα δεν ξέρουν την δουλειά τους και ποιο είναι νόμιμο και ποιο παράνομο παρκάρισμα, ας τους κάνουν σεμινάρια πρώτα πριν τους βγάλουν στον δρόμο και ας αναλάβουν την ευθύνη οι προϊστάμενοι τους, αλλιώς ας πάνε όλοι στα σπίτια τους, για να μην στρέφονται άδικα σε βάρος πολιτών που δεν φταίνε σε τίποτα" είπε ο πρόεδρος.

"Θα έχουμε συνέχεια στο θέμα και δεν πρόκειται να τους αφήσω έτσι και θα τους ξεμπροστιάσω, αποδεικνύοντας την παρανομία τους σε βάρος ανύποπτου πολίτη, ο οποίος είχε καθόλα νομιμότατα παρκαρισμένο το όχημά του" τόνισε ο κ. Θεοχάρης.