Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Έχω απορίες σχετικά με δημοσίευση


Αγαπητέ Λευτέρη έχω απορίες σχετικά με την ανάρτηση της αγαπητής Μαρίας Νικολαϊδου και συγκεκριμένα σε μερικά πράγματα που γράφει και ίσως να έχω άγνοια:

 
1) Με έκπληξη πριν μερικούς μήνες πληροφορήθηκα για την πρόθεση της διοίκησης του Δήμου Κατερίνης να μετονομάσει τη «Λεωφόρο Μακεδονίας» που ξεκινάει από την παραλία Κορινού και καταλήγει στα φανάρια της Παραλίας Κατερίνης σε «Λεωφόρο Ντράγκαν Μάρκοβιτς Πάλμα».

--- Μήνες??

Εδώ κάποιοι έλεγαν πως το εμαθαν απότομα μέσα σε ένα βράδυ!
Αν ισχύει κάτι τέτοιο προς τι η όλη φασαρία αφού έγινε η "απονομή"??

Γιατί τόση φασαρία αφού το ήξεραν από πριν και δεν είπαν τίποτα??

2) Με πολύ ύποπτη μυστικότητα η διοίκηση του Δήμου (χωρίς δελτία τύπου και προσκλήσεις όπως συνηθίζει) κανόνισε και πραγματοποίησε τη Δευτέρα 29 Αυγούστου μια φιέστα για να τιμήσει τον κύριο Πάλμα στην οποία και παρευρέθηκα αφού ενημερώθηκα ευτυχώς εγκαίρως (από κάποιο…πουλάκι).

-- Οκ κάποιος το σφύριξε ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, παρευρέθηκε στην απονομή, διαφωνεί ή όχι τελικά??
Χωρίς πάντα να ξέρω τι ισχύει ξαναλέω.

Τα κείμενα είναι πάντα κρύα και απρόσωπα.

3) ...θα μπορούσατε να δώσετε το όνομά του σε ένα συντριβάνι για παράδειγμα ή μια μικρή οδό στην Κατερίνη όχι όμως στη Λεωφόρο που συνδέει την παραλία Κορινού με την παραλία Κατερίνης.

-- Γιατί να δοθεί το όνομα του σε μικρή οδό στην Κατερίνη ή σε συντριβάνι, τι μας αφορά εμάς στην Κατερίνη και πόσο μάλλον το κακό ποιο είναι στην "Λεωφόρο", κλαίω, όχι με την αγαπητή Μαρία αλλά με την ονομασία λεωφόρος, που συνδέει τον Κορινο με την Παραλία.

Ας τον λέμε απλά δρόμο γιατί τέτοιος είναι.

4) Αλήθεια κύριε Δήμαρχε δεν υπάρχουν άτομα όπως ο βορειοηπειρώτης Κωνσταντίνος Κατσίφας που σκοτώθηκε υπερασπιζόμενος την Ελληνική σημαία ή όπως ο Κατερινιώτης Σμηναγός Αθανάσιος Μπατσαράς ο οποίος σκοτώθηκε υπερασπιζόμενος τα σύνορά μας που θα άξιζαν να μπει το όνομά τους σε κάποιο δρόμο του Δήμου; Και υπάρχουν τόσοι άλλοι σαν αυτούς που θυσιάστηκαν για την πατρίδα μας και έπεσαν την ώρα του καθήκοντος!!!

-- Δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω.

Υπάρχουν αρκετοί ήρωες, ευεργέτες κλπ στον τόπο μας που θα μπορούσαν να τους απονεμηθεί μια τέτοια τιμή, γιατί περί τιμής πρόκειται.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Θ.Π.