Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΕΧΑΓΙΟΠΟΥΛΟΥ - ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΚΚΙΝΗΣΗ" ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ



Τζένη Κεχαγιοπούλου και Ηλίας Φωτιάδης (πρώην αντιδήμαρχος Ελαφίνας), δύο δραστήριοι και δυναμικοί άνθρωποι, καταξιωμένοι στην τοπική κοινωνία, οι οποίοι είχαν κατέβει υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στις προηγούμενες εκλογές με... 

 
τον συνδυασμό "Εκκίνηση" του νυν δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου και δεν εκλέχτηκαν για ελάχιστες ψήφους, τώρα βρίσκονται κοντά στον υποψήφιο δήμαρχο Κατερίνης Γιάννη Ντούμο και η φωτογραφία είναι από τα χθεσινά εγκαίνια της 11ης ΕΒΕΠ στην Ανδρομάχη.
 
 Η κα. Κεχαγιοπούλου είχε αποχωρήσει πριν από καιρό απογοητευμένη από την δημοτική διοίκηση, δηλώνοντας πως: "Η σημερινή διοίκηση δεν τήρησε τις διακηρυγμένες προεκλογικές της αρχές, αλλά αντίθετα διοικεί με παλιά υλικά και επίσης κατήγγειλε τη διοίκηση Κουκοδήμου για τον ρόλο των νεοσύστατων εταιριών που παίρνουν αναθέσεις από τον δήμο Κατερίνης.

Επίσης είχε αναφερθεί στο πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ ΙΙ και καταφέρθηκε εναντίον του δημάρχου, λέγοντας πως "τελικά αυτό ήταν το όραμα του, καθώς προτάσσει το κομματικό συμφέρον από το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας".