Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Πεντανόστιμη σαλάτα αβγού - Ιδανική επιλογή και για σάντουιτς


Υλικά
  •  8 αβγά
  • 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 1 κ. γλ. μουστάρδα
  • 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι


 

  •  Αλάτι και πιπέρι
  • 1/4 κ. γλ. πάπρικα


Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε τα αβγά σε μια κατσαρόλα και καλύψτε με κρύο νερό.

Βήμα 2
Αφήστε το νερό να βράσει και αφαιρέστε αμέσως από τη φωτιά.

Βήμα 3
Καλύψτε την κατσαρόλα με το καπάκι και αφήστε τα αβγά μέσα στο ζεστό νερό για 10 έως 12 λεπτά.

Βήμα 4
Αφαιρέστε από το ζεστό νερό, κρυώστε, ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε.

Βήμα 5
Τοποθετήστε τα ψιλοκομμένα αβγά σε ένα μπολ και προσθέστε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
 

Βήμα 6
Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και την πάπρικα, ανακατέψτε και σερβίρετε στο αγαπημένο σας ψωμί ή κράκερ.