Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Κάνε ξανά φρέσκο το μπαγιάτικο ψωμί σου εύκολα και γρήγορα


Τα τρία βήματα που πρέπει να κάνεις

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ανακαλύπτεις ότι η μπαγκέτα που αγόρασες πριν λίγες μέρες έχει γίνει σκληρή σαν… πέτρα.

Ναι... 

 
μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να κάνεις κρουτόν φυσικά, αλλά τι γίνεται αν θέλεις ψωμί και το θέλεις τώρα; Απλά ακολουθείς την παρακάτω συμβουλή!

Δες αναλυτικά:

Βήμα 1ο: Βρέχεις ελαφρά το ψωμί (εμπιστεύσου μας!). Στόχος είναι η κόρα να είναι νωπή, χωρίς να βραχεί πολύ η ψίχα.

Βήμα 2ο: Προθερμαίνεις το φούρνο στους 170οC.

Βήμα 3ο: Τοποθετείς το ψωμί στο φούρνο για περίπου 5-15 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος της φρατζόλας και το πόσο νερό έχεις ρίξει προηγουμένως.

Το ψωμάκι σου θα είναι σαν καινούριο! Τραγανό απ’ έξω και μαλακό από μέσα, έτοιμο για ό,τι σάντουιτς τραβά η όρεξή σου!