Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Σύλλογο Θεσσαλών Πιερίας "Γεώργιος Καραϊσκάκης"


Ο Σύλλογος Θεσσαλών Πιερίας "Γεώργιος Καραϊσκάκης" διοργανώνει στις 15 και 16Οκτ 2022 (μία διανυκτέρευση στη Φλώρινα ) διήμερη εκδρομή σε ΝΕΡΑΊΔΑ, ΝΥΜΦΑΙΟ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΠΡΕΣΠΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ.

 

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
complete travel services.
TIMH :90 ευρώ το άτομο. 


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο (περιηγήσεις διαδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα)
Μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και φόρο διαμονής.
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ +25€

Κρατήσεις θέσεων θα γίνονται με προκαταβολή 35% του ποσού κατ' άτομο έως 25 Σεπτεμβρίου 2022 και εξόφληση μέχρι 12 Οκτωβρίου 2022 στο τουριστικό γραφείο complete Travel services Α.παρ Ειρήνης 2 τηλ 23510 75907▪︎8 έναντι θείας ανάληψης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.


1η μέρα

15 /10 Σάββατο 8:00πμ αναχώρηση από Θεία Ανάληψη Κατερίνης για το χωριό Νεράιδα Κοζάνης κάνοντας την πρώτη στάση για καφέ.
Το χωριό βρίσκεται πάνω από τη λίμνη Πολυφήτου,απέναντι από το χωριό Βελβεντό με εξαιρετική θέα στη λίμνη.
Το μεσημέρι θα βρεθούμε στο ξακουστό ορεινό βλαχοχώρι Νυμφαίο .
Χρόνος ελεύθερος για φαγητό.
Το βράδυ θα καταλήξουμε στην όμορφη και ακριτική πόλη της Φλώρινας στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση και διανυκτέρευση ελεύθερο βραδυνό .


2η μέρα
16/10 Κυριακή 


Πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια ανηφορίζουμε για Πρέσπες μέσω Πισοδερίου Βίλγας .Ολιγόλεπτη στάση στο Σαλέ του χιονοδρομικού και συνεχίζουμε για Μικρή και Μεγάλη Πρέσπα μέχρι το βορειότερο και ακριτικό χωριό, τους Ψαράδες.
Θα ακολουθήσει στάση για φαγητό στις παραλίμνιες ταβέρνες του χωριού και θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε γεύσεις από ψάρια λίμνης (πέστροφα, γριβάδι αλλά και φασόλια της περιοχής).Το απόγευμα παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής θα σταματήσουμε για καφέ και βόλτα στην πόλη των γουναδάρων την αρχοντική Καστοριά.
Νωρίς το βράδυ επιστροφή στην Κατερίνη. 


ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

Πληροφορίες και Κρατήσεις:Τηλ 6945689833.
Messenger :thomas siatras .

Για το Δ.Σ
ο Πρόεδρος Σιάτρας Θωμάς