Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Η 9χρονη Μαριάντα Λάμπρου στην κορυφή της Ευρώπης στο σκάκι – Ο Εθνικός Ύμνος μέσα στην Τουρκία


Μετά το πρωτάθλημα Ελλάδας, η μικρή Μαριάντα Λάμπρου κατέκτησε και την Ευρώπη! Η 9χρονη σκακίστρια από...  


 

τον ΑΠΟ Αίγλης Παπάγου με τη νίκη της στο τελευταίο 9ο γύρο εξασφάλισε την 1η θέση συγκεντρώνοντας 8 ½ βαθμούς με 8 νίκες και 1 ισοπαλία! 

Η μικρή πήρε μέρος στο Πρωτάθλημα Ευρώπης για κορίτσια μέχρι 10 ετών και η Μαριάντα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στα Πανευρωπαϊκά Ατομικά Πρωταθλήματα 8 έως 18 ετών που ολοκληρώθηκαν την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στην Αττάλεια της Τουρκίας. 

Στην κατηγορία της συμμετείχαν 65 σκακίστριες από 30 Ευρωπαϊκές χώρες. Τη χώρα μας εκπροσώπησαν 15 νεαροί σκακιστές και σκακίστριες και συνοδοί – προπονητές της ελληνικής αποστολής ήταν ο Χρήστος Μπούσιος και ο Παναγιώτης Χριστοδούλου.

 

 

 

Η 9χρονη Μαριάντα Λάμπρου στην κορυφή της Ευρώπης στο σκάκι – ο Εθνικός Ύμνος μέσα στην Τουρκία! (video) 17/11/2022 0 ΚΟΥΠΕΣ 1821-2021 AddThis Sharing Buttons Share to Facebook Share to ΕκτύπωσηShare to ΑγαπημέναShare to Google BookmarkShare to Περισσότερα... 1 Μετά το πρωτάθλημα Ελλάδας, η μικρή Μαριάντα Λάμπρου κατέκτησε και την Ευρώπη! Η 9χρονη σκακίστρια από τον ΑΠΟ Αίγλης Παπάγου με τη νίκη της στο τελευταίο 9ο γύρο εξασφάλισε την 1η θέση συγκεντρώνοντας 8 ½ βαθμούς με 8 νίκες και 1 ισοπαλία! Η μικρή πήρε μέρος στο Πρωτάθλημα Ευρώπης για κορίτσια μέχρι 10 ετών και η Μαριάντα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στα Πανευρωπαϊκά Ατομικά Πρωταθλήματα 8 έως 18 ετών που ολοκληρώθηκαν την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στην Αττάλεια της Τουρκίας. Στην κατηγορία της συμμετείχαν 65 σκακίστριες από 30 Ευρωπαϊκές χώρες. Τη χώρα μας εκπροσώπησαν 15 νεαροί σκακιστές και σκακίστριες και συνοδοί – προπονητές της ελληνικής αποστολής ήταν ο Χρήστος Μπούσιος και ο Παναγιώτης Χριστοδούλου....

Διαβάστε περισσότερα www.elkosmos.gr/9chroni-marianta-lamproy-stin-koryfi-t/ © www.elkosmos.gr