Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Την έδρα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης στον Καπνικό Σταθμό επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Γιάννης Ντούμος


 

Γ. Ντούμος: «Είμαστε εδώ για να βρούμε κοινό βηματισμό και πεδίο ουσιαστικής συνεργασίας με μοναδικό στόχο την προσφορά στο συνάνθρωπο»

Την έδρα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης του νομού Πιερίας στον Καπνικό Σταθμό επισκέφθηκε ο...  


 

υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Γιάννης Ντούμος το απόγευμα του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου 2022.

Τον κ. Ντούμο, που συνοδευόταν από στελέχη του δημοτικού συνδυασμού «Δήμος Πρότυπο», ξενάγησε ο επικεφαλής της ΕΟΔνΠ Ηλίας Τσολακίδης ο οποίος παρουσίασε στους επισκέπτες τον τρόπο λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου και αναφέρθηκε σε όλες τις δράσεις που υλοποιεί η Εθελοντική Ομάδα από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της το 2007.

Επιπλέον αναφέρθηκε στη δυνατότητα της Εθελοντικής Ομάδας να απορροφά και να υλοποιεί ευρωπαϊκά προγράμματα ERASMUS+ καθώς είναι ενταγμένη στο Ευρωπαϊκό Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων.

Ευχάριστη έκπληξη του απογεύματος η άφιξη ομάδας εθελοντών από διάφορα μέρη του εξωτερικού οι οποίοι θα βοηθήσουν στις δομές του Καπνικού Σταθμού και φυσικά στο στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό και ειδικά στους μαθητές καθώς πάνω από 90 σχολεία έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για να το επισκεφθούν.

«Νιώθω περήφανος που αυτή η ομάδα Πρότυπο κοινωνικής προσφοράς και εθελοντισμού έχει έδρα την Κατερίνη. Είμαστε εδώ για να βρούμε κοινό βηματισμό και πεδίο ουσιαστικής συνεργασίας με μοναδικό στόχο την προσφορά στο συνάνθρωπο» ανέφερε στο περιθώριο της επίσκεψης ο κ. Ντούμος ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Τσολακίδη και όλα τα μέλη της εθελοντικής ομάδας για την υποδοχή.