Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

33χρονη κατήγγειλε τον πεθερό της για βιασμό


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών...  

 
Ρόδου που ανατέθηκε στο ΑΤ Αρχαγγέλου για την διαπίστωση τυχόν τελέσεως των αδικημάτων του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της ενδοοικογενειακής προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της ενδοοικογενειακής απειλής με καταγγελλόμενο από το έτος 2021 έναν 49χρονο κάτοικο Κολυμπίων.

Μια 33χρονη κατήγγειλε στο ΑΤ Αρχαγγέλου ότι ο πατέρας του συζύγου της από την αρχή του γάμου τους την παρενοχλεί και την έχει αναγκάσει να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του χρησιμοποιώντας βία και εκμεταλλευόμενος τον φόβο της στις απειλές του ότι αν αντισταθεί θα την καταγγείλει στην Πρόνοια και θα χάσει τα παιδιά της.

Ισχυρίστηκε δε ότι όταν τόλμησε να προβεί σε καταγγελία των πράξεών του σε βάρος του, εκείνος με την συνδρομή κι άλλων προέβη σε ψευδείς κατηγορίες σε βάρος της με αποτέλεσμα να στερείται τα ανήλικα τέκνα της.

Η κοπέλα περιέγραψε πράξεις βιασμού εις βάρος της και ισχυρίστηκε ότι ο πρώτος τελέστηκε το έτος 2017. 

Κατάθεση έδωσε και ο 30χρονος σύζυγός της εις βάρος του πατέρα του

Ο σύζυγος της 33χρονης τόνισε ότι αδυνατούσε να πιστέψει ότι ο ίδιος ο πατέρας του ασελγούσε στην σύζυγό του και θεώρησε αρχικά ότι επρόκειτο για παρεξήγηση. Σε μια αποστροφή του λόγου του πατέρα του τον Απρίλιο του 2022 όπως είπε, αντιλήφθηκε όμως ότι απευθυνόταν με σεξουαλικό υπονοούμενο εις βάρος της και τότε υπήρξε διαπληκτισμός και με συγγενικά του πρόσωπα.