Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Το βιογραφικό του Νίκου Μακρίδη




Νίκος Μακρίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Ένας άνθρωπος που περιμένουν πολλά οι δημότες από αυτόν, με δήμαρχο τον Γιάννη Ντούμο.

Ποιος είναι τελικά ο αεικίνητος δημοτικός σύμβουλος;

Το βιογραφικό του:
 
Η ενασχόληση του με τα κοινά άρχισε από πολύ νωρίς και αποτελεί μέχρι και σήμερα τρόπος έκφρασης και προσφοράς.

Πρόεδρος Μ.Α.ΚΙ Πιερίας,

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κατερίνης, Μέλος της Κεντρικής επιτροπής ΟΝΝΕΔ Ελλάδος.

Υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις ως αμφίβιος καταδρομέας με το βαθμό του έφεδρου υπαξιωματικού.

Το 2010 εκλέγεται πρώτος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας/Ν. Πιερίας και διατελεί μέλος στις επιτροπές οικονομίας και εμπορίου - ανάπτυξης. Επίσης, εκλέγεται και τακτικός μέλος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και υπήρξε εντεταλμένος σύμβουλος των πολιτικής προστασίας και μεταφορών και συγκοινωνιών.

Το 2014 ο συνδυασμός του "Νέα Εποχή για την Κατερίνη" εκλέγεται με ποσοστό 17%, καθιστώντας τον πρώτο ανεξάρτητο συνδυασμό στην Ελλάδα. Την ίδια χρονιά, εκλέγεται τακτικό μέλος στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος.

Το 2019 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος κάνοντας αισθητή την παρουσία του από την μεριά της αντιπολίτευσης και διατελώντας μέλος στα ΔΣ του Δημοτικού Ωδείου και του δημοτικού ραδιοφώνου Κατερίνης, μέλος της οικονομικής επιτροπής και εντεταλμένος τεχνικής υπηρεσίας. Επιπλέον, ορίστηκε ως μέλος της επιτροπής αθλητισμού και πολιτισμού της ΚΕΔΕ.

Η αγάπη του για τα κοινά τον προτρέπει να ασχολείται ενεργά σε διάφορους κοινωνικούς φορείς, συλλόγους και οργανώσεις.

Επιχειρηματίας στο επάγγελμα - συνεχίζοντας την επιχείρηση του ιδρυτή και πατέρα του Μιχάλη Μακρίδη - παντρεμένος με την Χριστίνα Κεραμιδιώτου και έχουν 3 κόρες.

Δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο ούτε σε αυτοδιοικητικό.
Οραματίζεται έναν δήμο όπου ο δημότης έχει τον κύριο ρόλο, έναν δήμο με διαφάνεια και εντιμότητα.