Πρόκειται για ένα ελαφρύ, γευστικό και τέλειο πρωινό, απογευματινό ή επιδόρπιο. Το έφτιαξα, ήταν πανεύκολο και παρακάτω σου δείχνω πώς να το φτιάξεις και εσύ.
Δοκίμασε το!
Υλικά
- 4 άτομα
- 4 ροδάκινα
- 16 κ.τ.σ. γιαούρτι
- αμύγδαλο φιλέ
- 4 κ.τ.σ. μέλι
Βήματα
- Πλύνετε καλά τα ροδάκινα και βάλτε τα στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν καλά.
- Μοιράστε το γιαούρτι σε 4 πιάτα ή μπολ.
- Βγάλτε τα ροδάκινα και τρίψτε τα -όπως είναι παγωμένα- με έναν τρίφτη επάνω από το γιαούρτι. (ένα ροδάκινο σε κάθε μπολ)
- Βάλτε από μια κουταλιά της σούπας μέλι επάνω από κάθε μπολ.
- Τέλος πασπαλίστε με το αμύγδαλο φιλέ. Εγώ ήθελα να έχει και κάτι τραγανό και του πρόσθεσα.
Πηγή: mothersblog.gr