Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Στη Μαδρίτη ο Μπαραλιάκος σε Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη για την Οικονομική διακυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση


Στην Μαδρίτη βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Βουλευτής Πιερίας, κ. Φώντας Μπαραλιάκος, εκπροσωπώντας την Βουλή των Ελλήνων σε Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη για την Οικονομική διακυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η... 

 
Διάσκεψη διοργανώθηκε από το Κοινοβούλιο της Ισπανίας στις 26 και 27 Οκτωβρίου 2023, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διάστασης της ισπανικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε.

Στις εργασίες που έλαβαν χώρα ο Βουλευτής Πιερίας τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της συνεδρίασης, εκ μέρους της Ελληνικής αντιπροσωπείας τονίζοντας τις Εθνικές θέσεις.

Είναι ύψιστη τιμή για το νομό μας ένας εκπρόσωπός της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο να αποτελεί τον πρεσβευτή των Ελληνικών θέσεων για την νέα αρχιτεκτονική της οικονομικής διακυβέρνησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κ. Μπαραλιάκος μετά την ανάθεση από την ηγεσία του Υπ. Οικονομικών της εισήγησης του εμβληματικού νομοσχεδίου, το καλοκαίρι που μας πέρασε, και τον ορισμό του ως ειδικού εισηγητή του προυπολογισμού την Κυβέρνησης για το 2024, απολαμβάνει ξεκάθαρα την εκτίμηση της Κυβέρνησης, αφού του εμπιστεύονται την προβολή της οικονομικής ατζέντας της χώρας πλέον ΚΑΙ σε Ευρωπαϊκό επίπεδο