Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Αλμυρό κέικ με φέτα και ελιές


Εύκολη και νόστιμη λύση για σνακ

Υλικά

  • 3 αυγά
  • 210 γρ. αλεύρι
  • 1 κ. σ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 φλ. τσαγιού γάλα


  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • Πιπέρι
  • 220 γρ. φέτα
  • 60 γρ. μαύρες ελιές σε ροδέλες

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς μια φόρμα για κέικ.

Βήμα 2
Ανακατέψτε τα αυγά με το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέστε σταδιακά το γάλα και στη συνέχεια το ελαιόλαδο, ανακατεύοντας καλά.

Βήμα 3
Προσθέστε το πιπέρι, τη φέτα και τις μαύρες ελιές και ανακατέψτε ξανά.

Βήμα 4
Ρίξτε το μείγμα στη φόρμα για κέικ και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο, για 40 έως 45 λεπτά.