Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Αποφυλακίστηκε η 49χρονη που πυρπόλησε τον σύζυγό της – Είναι ξανά μαζί


Tο ζευγάρι είχε χάσει τα δύο από τα τρία του παιδιά

 Σοκαρισμένο το πανελλήνιο είχε παρακολουθήσει την υπόθεση της 49χρονης στην... 


 

Μυτιλήνη που έριξε βενζίνη και άναψε φωτιά στον 58χρονο σύζυγό της στο μεζεδοπωλείο που διατηρούν.

Ο εστιάτορας μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με σοβαρά εγκαύματα. Νοσηλεύτηκε επί περίπου έναν χρόνο και σήμερα είναι καλά στην υγεία του.


Έναν χρόνο μετά το περιστατικό, το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σωματική βλάβη, καταδικάζοντας την 49χρονη σε 5 χρόνια φυλάκισης με αναστολή. Η γυναίκα αποφυλακίστηκε και συμφιλιώθηκε με τον σύζυγό της.

Tο ζευγάρι είχε χάσει τα δύο από τα τρία του παιδιά. Το πρώτο, ένα αγοράκι πνίγηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης πριν από πολλά χρόνια σε ηλικία 9 ετών. Η 19χρονη κόρη τους «έφυγε» από την ζωή σε τροχαίο πριν από λίγα χρόνια.

«Με την δύναμη του Θεού τα ξεπέρασα όλα. Τα δάκρυα του γιου μου έπεφταν πάνω μου. Αυτές οι τραγωδίες ήταν που μας κατέστρεψαν. Άλλη μάνα παθαίνει ανακοπή και πεθαίνει, άλλη τρελαίνεται και άλλη πέφτει στα χάπια και το αλκοόλ. Η δικιά μου έπαθε το τελευταίο. Με την κόρη της πιο πολύ, επιδεινώθηκε. Άλλαζε η συμπεριφορά της, ο χαρακτήρας της. Η γυναίκα μου ήταν καλή κοπέλα, είχε αλλάξει πολύ ο χαρακτήρας της με το ποτό» δήλωσε ο κ.Γιάννης σε τηλεοπτική εκπομπή.