Με βουτυράτη σάλτσα σκόρδου με λεμόνι
Υλικά
Εκτέλεση
- Βάλτε το σολομό σε ένα μπολ, αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε.
- Στο ίδιο μπολ, προσθέστε το βούτυρο, το χυμό λεμονιού και το σκόρδο και ανακατέψτε καλά.
- Τοποθετήστε ένα κομμάτι λαδόκολλας στο καλάθι του air fryer.
- Προσθέστε το σολομό μαζί με τη σάλτσα στο καλάθι και τηγανίστε στον αέρα στους 200 βαθμούς για 5 έως 7 λεπτά.
- Σερβίρετε τις μπουκιές σολομού με τα αγαπημένα σας συνοδευτικά ή από πάνω σε μια σαλάτα.
- Μην ξεχάσετε να περιχύσετε από πάνω το υπόλοιπο βούτυρο σκόρδου λεμονιού!